Divisionsturneringen

Godt nok er orienteringsløb en individuel sport, men sammenholdet i klubben er stort. Det ses bl.a. i vores deltagelse i divisionsturneringen. I divisionsturneringen dyster man tre gange om året med klubber i samme division om retten til at blive i divisionen, rykke op eller rykke ned.

Landet er opdelt i 3 kredse: Nord, Syd og Øst der igen består af 6 divisioner.

Divisionsmatcherne bliver annonceret på hjemmesiden og kan også ses i O-Service. Køge Orienteringsklub er i øjeblikket placeret i 3. division, og har tradition for at møde talstærkt op.

I 2015 vandt vi 4. division, men tabte oprykningsmatchen til 3. division. I 2016 og 2017 deltog vi atter i oprykningsmatchen, men igen måtte vi se en anden klub løbe med forfremmelsen. I 2018 endte vi i nedrykningsmatchen, men klarede frisag, så i 2019 stillede vi atter op i 4. division hvor vi kæmpede med Helsingør, Amager og Politiet. Det  forløb rigtig godt, og sæsonen sluttede med at vi rykkede op i 3. division.

2021 sæsonen startede med klare nederlag i de to første løb, så den 10. oktober skal vi løbe om retten til at forblive i 3. division.

Vi tror på at vi atter kan samle godt og vel 60 løbere, og dermed stå rigtig godt i det afgørende øjeblik. Hvis ikke du allerede har tilmeldt dig så skynd dig at kontakte Erik Løvgren på 41 66 70 12

Vi vil så gerne have dig med til Hedeland.