Aktiviteter

Ønsker du at modtage klubbens nyhedsbrev?

Vi sender lidt informationer ud angående de kommende løb, fif til skoven og vejvalg, nyheder fra bestyrelsen eller hvad vi lige synes er nyttigt for dig at vide.

Mailen kommer ca. en gang om måneden.

Se det seneste nyhedsbrev her :

Køge Orienteringsklub

Nyhedsbrev Maj 2020

Hvad må vi egentlig?
Igennem de seneste par måneder har den stået på selvtræning. Vore venner i Roskilde har sat poster ud i Hvalsø skovene til fri afbenyttelse. Mange Køgeløbere har benyttet sig af denne mulighed, og på den måde kunnet nyde forårsskoven i jagten efter poster. Stor tak skal lyde til OKR for den fine service.

 

På det seneste er der nu lukket lidt mere op for godteposen, og der er givet mulighed for at klubberne kan arrangere træningsløb. Dog indtil videre uden SportIdent eller klippetænger. Men det er da bedre end ingenting, og klubben har derfor kunnet igangsætte den planlagte forårstræning, mens vi afventer “normale” tilstande. Dette dog på betingelse af at vi overholder forsamlings påbuddet om max. 10 personer, samt husker at holde 2 meters afstand, m.v.

De første to løb har haft formidabel tilslutning af op imod 40 medlemmer, som hver især kunne springe i galop af glæde over den forbedrede situation.
Se mere info om træningsløbene her: http://www.koegeok.dk/?p=8797 

Et forår i skyggen af Corona
Vi befinder os i et atypisk forår som også har haft stor indvirkning på aktiviteterne i Køge OK. Heldigvis har vi en solid økonomi, så på det område lider vi ingen nød, selvom vi har måttet sige farvel til løbsindtægter.

 

  • Divisionsturneringen    Vi havde set frem til drabelige matcher med vore VTR venner fra Holbæk, Sorø og Næstved, men indtil videre er turneringen sat på “stand by”, og ingen ved endnu hvordan efteråret vil udvikle sig.
  • Køge2sprint og SM sprint   Stævnet måtte aflyses, men vi vender stærkt tilbage senere. Banerne er lagt, så vi kan hurtigt komme igang igen, når vi får grønt lys. Meget tyder dog på at stævnet udsættes til 2021.
  • 2.Påskedagsløbet   Vi havde glædet os meget til at løbe på det nye kort over Klosterskoven, men også dette løb måtte aflyses. Men skoven bliver sikkert stående, så vi må derud i 2021.
Forårets træningsløb

 

 
Dato Tid Skov Mødested
28-apr 16 – 20 Tureby Hestehave
Tage+ Karsten
Skrosbjergvej
05-maj 16 – 20 Skovhusvænge
Niels+Karsten+Tage
Ringstedvej
12-maj 16 – 20 Tangmosen / Køge Marina
Birgit + Erik+Tage
Køge Marina
19-maj 16 – 20 Greve Skov
Tage +?
http://www.koegeok.dk/?p=8797

Greve Landevej

 https://map.krak.dk/m/z6RXK

26-maj 16 – 20 Karlstrup Skov
Tage +?
http://www.koegeok.dk/?p=8797

P.plads v. Tåstrupvej 

https://map.krak.dk/m/NON5b

02-jun 16 – 20 Vemmedrup by-orienteringsløb
Hans-Henrik +?
http://www.koegeok.dk/?p=8797
info på vej
11-jun 17:30 Ballerup sommercup Jonstrup Vang  Tilmelding på O-service
18-jun 17:30 Ballerup sommercup Bøndernes Hegn  Tilmelding på O-service
25-jun 17:30 Ballerup sommercup Lille Hareskov Tilmelding på O-service

Vi arbejder på at få lov til at bruge Sport Ident til de kommende træningsløb så husk din SI brik. Men vi tager alligevel et stopur med i skoven og finder nok – på gammeldaws manér – ud af at lave en resultatliste for det enkelte løb, og et samlet resultat til slut. Følg med på www.koegeok.dk
Seneste start mulighed er kl. 19:00, og posterne indsamles fra kl. 19:30.

Kære medlemmer
Posterne kan desværre ikke selv finde ud til deres plads i skoven og ej heller finde hjem igen efter løbet. Særligt det sidste mangler vi ofte hjælp til.
Vi vil også gerne have flere til at lægge baner, så kom ind i kampen. Det er både sjovt og lærerigt, – også af hensyn til sine egne evner som kortlæser. Og du får selvfølgelig den fornødne hjælp til at komme igang!
Men først og fremmest vil vi meget gerne have hjælp til at afvikle vores løb, så hold jer endelig ikke tilbage. Vi bli’r så glade og varme om hjertet, når nogen spørger: Er der ikke noget som jeg kan hjælpe med?

 

På forhånd tak!
Bestyrelsen.

Nyt fra Tangmosen
For ca. 10 år siden søsatte vi FindVej projektet i Tangmoseskoven/Køge Marina. Det var et af de første FV projekter i Danmark som Leon og Kurt fik “op at stå”.
Det har vist sig at være uhyre populær, hvilket man slet ikke er i tvivl om, når man ser hvordan alle småstier bliver brugt og trådt til.
I årenes løb er der foretaget de nødvendige rettelser på kortet, men en egentlig nytegning har stået på ønskelisten i længere tid. Gunnar har nu føjet alle de nyeste datakilder sammen til et flot nyt kort, og Kurt, Erik, Birgit og Gerda-Marie har bidraget med observationer. Man kan downloade og printe forskellige baner fra hjemmesiden: http://www.koegeok.dk/?page_id=160

Tryk HER for at tilmelde dig som modtager af Nyhedsbrevene.

O-løb i skoven med kort og kompas.