Tangmoseskoven og Køge Marina

Køge Orienteringsklub har i samarbejde med Køge kommune opsat 31 poster i Tangmoseskoven/Køge Marina.
I Tangmoseskoven er pælene naturfarvede og på Køge Marina er pælene malet røde. Der er 2 naturlige steder at starte og disse steder er der opsat informationstavle og kasser med foldere. Startsted 1 er i den nordlige ende af parkeringspladsen på Bådehavnen og startsted 2 er på cykel/gangsti i den sydlige ende af Tangmoseskoven – se link på kortet.
Folder med beskrivelse af området og turforslag kan frit tages fra de opstillede foldekasser og foldere med alle poster kan hentes fra nedenstående link, hvor der også kan hentes turforslag af forskellige sværhedsgrader. Der er også en speciel børnebane, der er velegnet til børnefødselsdage, familieture m.m.
Der er også mulighed for at lave GPS-ture til posterne jf. link til signaturforklaring og GPS – Alt kan frit printes ud og bruges hele året.

BEMÆRK:  Ved grupper på 30 personer og derover skal man ansøge til Køge Kommune såfremt man ønsker at lave et arrangement i Tangmoseskoven/Køge Marina. Anvend dette link for at ansøge ->   http://www.koege.dk/borger/Transport-rejser-trafik-og-veje/Veje-stier-fortove-beplantning/Arrangementer-paa-vej.aspx

BEMÆRK: Pt mangler standeren ved start 2 i den sydlige del af Tangmoseskoven.

Find_vej_logo_lille Folder for Tangmoseskoven og Køge Marina

Find_vej_logo_lille Alle poster

Find_vej_logo_lille Baner:

Børnebane, let bane (1,2 km), mellemsvær bane (2,2 km)svær bane (3,1 km)

Find_vej_logo_lille Signaturforklaring og GPS

O-løb i skoven med kort og kompas.