Livet går videre, også O-sporten

2021 er startet stille og roligt, men snart går det mod forår så at vi kan slippe koblingen og komme “ud over stepperne”.

VTR turneringen   kører videre som selvtræning, hvor man selv printer sit kort og tager i skoven alene eller sammen med familien. Der har været god tilslutning fra Køgefolket indtil nu, så alle har kunnet komme i skoven på Coronamanér.

Stevns løbene måtte desværre aflyses i år, men vender stærkt tilbage i 2022.

Klubbens egne træningsløb i foråret vil forhåbentlig kunne gennemføres i mindst samme omfang som i 2020, hvor vi jo også var ramt af restriktioner. Mere info følger på hjemmesiden.

Årets Påskeløb  er aflyst.

Divisionsturneringen starter den 9. maj i Bidstrup skovene ved Avnstrup. OK Roskilde er arrangør, og vi håber RIGTIG meget på at det på een eller anden måde vil lykkes at gennemføre løbet. Husk tilmelding i O-service senest 30. april.

SM Sprint stævnet  i Køge den 30. maj håber og tror vi på at kunne gennemføre, og vi arbejder målrettet på at kunne lave et rigtigt godt stævne. Sæt X i kalenderen, – vi får igen brug for hjælp fra vore trofaste medlemmer.  Gunnar Grue-Sørensen har haft ekstra god tid til at tegne  nye kort, så vi har nu rigtig mange strenge at spille på. 

Corona restriktionerne  har stor indvirkning på alt hvad der udbydes af løb / stævner i O-Service, så husk at gå ind med jævne mellemrum.

 

Veteran VM (WMOC) finder sted i Ungarn fra 7. – 13. august. Spændende at se om Køge OK atter bliver repræsenteret ved VMOC hvor vi har stolte traditioner for at vinde medaljer.  Se Bulletin 1 her