Forside

Logo

 

 

Her på O-Siden kan Du finde de fleste relevante oplysninger om Køge Orienteringsklub, hvad enten Du er nyt medlem eller gammel i gårde, søger oplysninger om klubben og bestyrelsen eller lige skal hente et kort til et af klubbens Find-Vej projekter.

I kolonnen til venstre prøver vi at være først med de sidste Nyheder med relevans for klubbens medlemmer, instruktioner og resultater.   O-Bloggen er medlemmernes aktuelle forum hvor der kan skrives kommentarer, debatteres,  aftales samkørsel eller uddeles ros & ris. Kalenderen indeholder løbsarrangementer og sociale begivenheder i den nærmeste fremtid med relevans for de fleste af medlemmerne. I bunden findes et Nyhedsarkiv baseret på måned/årstal.

Løbsberetninger, gode råd og forslag til forbedring af O-Siden modtages med tak. Bestyrelsen.

VI STØTTER KØGE ORIENTERINGSKLUB:

obtain
Ugens O-tip: Hvor er solen?
Hvis det ikke helt overskyet, kan solens placering i forhold til løberetningen være en ekstra hjælp når du løber på dine delstræk.
Når du f.eks. har taget retning til næste post med kort og kompas, kan du bemærke hvor solen står i forhold til løberetning og dermed have et ekstra retningsholdepunkt undervejs.
Måske skal du have solen skråt frem til højre når du løber fra post 7 til 8. Selv når der er løv på træerne, eller det måske er lettere overskyet, vil du som regel ikke være i tvivl om hvor "du har solen".