Forside

Logo

 

 

Her på O-Siden kan Du finde de fleste relevante oplysninger om Køge Orienteringsklub, hvad enten Du er nyt medlem eller gammel i gårde, søger oplysninger om klubben og bestyrelsen eller lige skal hente et kort til et af klubbens Find-Vej projekter.

I kolonnen til venstre prøver vi at være først med de sidste Nyheder med relevans for klubbens medlemmer, instruktioner og resultater.   O-Bloggen er medlemmernes aktuelle forum hvor der kan skrives kommentarer, debatteres,  aftales samkørsel eller uddeles ros & ris. Kalenderen indeholder løbsarrangementer og sociale begivenheder i den nærmeste fremtid med relevans for de fleste af medlemmerne. I bunden findes et Nyhedsarkiv baseret på måned/årstal.

Løbsberetninger, gode råd og forslag til forbedring af O-Siden modtages med tak. Bestyrelsen.

VI STØTTER KØGE ORIENTERINGSKLUB:

obtain(200x150)
Ugens O-tip: Forenkling af posten
Vælg et godt og sikkert indløbspunkt til posten.
Sænk farten det sidste stykke ind mod posten.
Når en post ligger ved en ledelinje, vil ledelinjen ofte kunne føre til posten. Det er her vigtigt, at man ved på hvilken side af posten, man rammer ledelinjen.
Tag poster ovenfra. Poster, som ligger på skråninger, er ofte lettere at se og overskue, når man kommer ovenfra.
Brug postdefinitioner. Postdefinitionen kan give dig gode oplysninger om præcis hvor posten ligger, hvilket kan være afgørende for at du ikke løber lige forbi posten.
Kig op. Når du kommer ind i cirklen, må hovedet gerne rotere, så man ser så meget som overhovedet muligt. Derved ser man flest detaljer og evt. også skærmen. Det er dog vigtigt at pointere, at man under træning ikke skal orientere efter skærmen, men efter terrændetaljen.