Forside

Logo

 

 

Her på O-Siden kan Du finde de fleste relevante oplysninger om Køge Orienteringsklub, hvad enten Du er nyt medlem eller gammel i gårde, søger oplysninger om klubben og bestyrelsen eller lige skal hente et kort til et af klubbens Find-Vej projekter.

I kolonnen til venstre prøver vi at være først med de sidste Nyheder med relevans for klubbens medlemmer, instruktioner og resultater.   O-Bloggen er medlemmernes aktuelle forum hvor der kan skrives kommentarer, debatteres,  aftales samkørsel eller uddeles ros & ris. Kalenderen indeholder løbsarrangementer og sociale begivenheder i den nærmeste fremtid med relevans for de fleste af medlemmerne. I bunden findes et Nyhedsarkiv baseret på måned/årstal.

Løbsberetninger, gode råd og forslag til forbedring af O-Siden modtages med tak. Bestyrelsen.

VI STØTTER KØGE ORIENTERINGSKLUB:

obtain(200x150)

loeber

Ugens tip: Glidende løb
At have et glidende løb vil sige, at man læser kort, udtager kompaskurser, måler skridttal, læser frem på banen, mens man løber og ikke bruger tid på andet end stemplingen ved posterne. Man er med andre ord i løb hele tiden.
En forudsætning for at man kan lære glidende-løb-teknikken, er at man kan løbe og læse kort samtidigt.
Begynd med at tage en tegneserie o.l. med på træningsturen. Efterhånden tager man aviser eller bøger med og læser disse.
Derudover er det en god ide at have en masse kort med vejvalgsbaner liggende. Når man skal ud at løbetræne, tager man et kort med fra stakken, og på træningsturen løber man og læser banen, finder vejvalg, træner korthuske, udtager kurser, måler skridttal m.m.
Tag f. eks. kortet fra i søndags med ud, og tænk over, om der var noget, som du kunne have gjort bedre. Husk også at rose dig selv for det som du gjorde godt.
Efterhånden begynder man at læse, mens man løber i terrænet, og der løbes i stadig tungere terræn, mens man læser.

loeber2