Forside

Logo

 

 

Her på O-Siden kan Du finde de fleste relevante oplysninger om Køge Orienteringsklub, hvad enten Du er nyt medlem eller gammel i gårde, søger oplysninger om klubben og bestyrelsen eller lige skal hente et kort til et af klubbens Find-Vej projekter.

I kolonnen til venstre prøver vi at være først med de sidste Nyheder med relevans for klubbens medlemmer, instruktioner og resultater.   O-Bloggen er medlemmernes aktuelle forum hvor der kan skrives kommentarer, debatteres,  aftales samkørsel eller uddeles ros & ris. Kalenderen indeholder løbsarrangementer og sociale begivenheder i den nærmeste fremtid med relevans for de fleste af medlemmerne. I bunden findes et Nyhedsarkiv baseret på måned/årstal.

Løbsberetninger, gode råd og forslag til forbedring af O-Siden modtages med tak. Bestyrelsen.

VI STØTTER KØGE ORIENTERINGSKLUB:

bjæverskovhvidevarer(200x150)        

 

Ugens O-tip: FINORIENTERING
Finorientering består i at udnytte alle kortets oplysninger optimalt for derved at opnå størst mulig sikkerhed ved indløb til posten.
Ved finorientering er tempoet stærkt reduceret for at få tid til at læse flest mulige detaljer.
Urutinerede løbere benytter finorientering på hele strækket af frygt for at blive væk og kommer derfor rimelig sikkert, men også ret langsomt frem.
Ved finorientering dannes to billeder i en løbers hovede:
1: Ved intensiv kortlæsning dannes et billede af, hvordan terrænet vil se ud i indløbet til posten. (Kort -> terræn)
2: Ved at kigge på terrænet foran sig (også til siderne) dannes et billede af, hvordan et kort over det pågældende område vil se ud. (Terræn til kort). JO BEDRE DISSE TO BILLEDER STEMMER OVERENS, DES SIKRERE BLIVER INDLØBET TIL POSTEN !