Forside

Logo

 

 

Her på O-Siden kan Du finde de fleste relevante oplysninger om Køge Orienteringsklub, hvad enten Du er nyt medlem eller gammel i gårde, søger oplysninger om klubben og bestyrelsen eller lige skal hente et kort til et af klubbens Find-Vej projekter.

I kolonnen til venstre prøver vi at være først med de sidste Nyheder med relevans for klubbens medlemmer, instruktioner og resultater.   O-Bloggen er medlemmernes aktuelle forum hvor der kan skrives kommentarer, debatteres,  aftales samkørsel eller uddeles ros & ris. Kalenderen indeholder løbsarrangementer og sociale begivenheder i den nærmeste fremtid med relevans for de fleste af medlemmerne. I bunden findes et Nyhedsarkiv baseret på måned/årstal.

Løbsberetninger, gode råd og forslag til forbedring af O-Siden modtages med tak. Bestyrelsen.

VI STØTTER KØGE ORIENTERINGSKLUB:

hk
Ugens O-tip: Ledelinjer og opfang
Kortet er din bedste hjælper. En god kortlæser kan hurtig afkode kortets signaturer og se frem i terrænet, inden han/hun har været der. Du kan også planlægge et vejvalg. Du skal som kortlæser tænke i ledelinjer og opfang.
LEDELINJER er veje, stier, vækstgrænser, hegn, grøfter og diger. Som begynder skal du følge terrænets ledelinjer mest muligt. De viser dig vejen og er ofte lette at følge.
OPFANG er, når du kan være sikker på at blive fanget af en ledelinje eller større terrængenstand på din vej. Især veje, stier og grøfter er gode opfang. Det samme gælder for skovgrænser og tydelige kløfter og bakker.