Forside

Logo

 

 

Her på O-Siden kan Du finde de fleste relevante oplysninger om Køge Orienteringsklub, hvad enten Du er nyt medlem eller gammel i gårde, søger oplysninger om klubben og bestyrelsen eller lige skal hente et kort til et af klubbens Find-Vej projekter.

I kolonnen til venstre prøver vi at være først med de sidste Nyheder med relevans for klubbens medlemmer, instruktioner og resultater.   O-Bloggen er medlemmernes aktuelle forum hvor der kan skrives kommentarer, debatteres,  aftales samkørsel eller uddeles ros & ris. Kalenderen indeholder løbsarrangementer og sociale begivenheder i den nærmeste fremtid med relevans for de fleste af medlemmerne. I bunden findes et Nyhedsarkiv baseret på måned/årstal.

Løbsberetninger, gode råd og forslag til forbedring af O-Siden modtages med tak. Bestyrelsen.

VI STØTTER KØGE ORIENTERINGSKLUB:

Hårlevplæneklipperservice(200x150)
O - tip: Eftersnak
Det er en gylden regel, at man skal lære af sine fejl og måske også af andres. Drejer det sig om orienteringsløb, er dét at studere de fejl, man har gjort, en af de bedste måder at lære mere på.
Når man er færdig med et løb, skal man ikke ligge sit kort til side eller smide det væk, men man skal prøve at gennemgå det, man har lavet i skoven og diskutere det med andre, der har løbet samme bane.
Ved store løb ser man altid løbere i ivrig diskussion om baner, terræn og vejvalg, og det gælder såvel motionister som eliteløbere. Eftersnakken giver gode muligheder for at lære noget, og det er altid sjovt at høre, hvordan de andre har klaret en svær post eller et vanskeligt delstræk.
Eftersnak er et vigtigt led i træningen og oplæringen, og samtidig er det både hyggeligt og sjovt at diskutere det gennemførte løb.

SmallGroupTalk