Forside

Logo

 

 

Her på O-Siden kan Du finde de fleste relevante oplysninger om Køge Orienteringsklub, hvad enten Du er nyt medlem eller gammel i gårde, søger oplysninger om klubben og bestyrelsen eller lige skal hente et kort til et af klubbens Find-Vej projekter.

I kolonnen til venstre prøver vi at være først med de sidste Nyheder med relevans for klubbens medlemmer, instruktioner og resultater.   O-Bloggen er medlemmernes aktuelle forum hvor der kan skrives kommentarer, debatteres,  aftales samkørsel eller uddeles ros & ris. Kalenderen indeholder løbsarrangementer og sociale begivenheder i den nærmeste fremtid med relevans for de fleste af medlemmerne. I bunden findes et Nyhedsarkiv baseret på måned/årstal.

Løbsberetninger, gode råd og forslag til forbedring af O-Siden modtages med tak. Bestyrelsen.

VI STØTTER KØGE ORIENTERINGSKLUB:

obtain
Ugens O-tip: Tjekliste til vejvalg
1: Se "Lige på". Er dette et reelt alternativ, eller skal det undgås på grund af f.x. vegetation eller kupering.
2: Findes der alternative muligheder? Se både til højre og venstre for strækket, for på denne måde at sikre sig, at alle muligheder er tjekket.
3: Hvad er den bedste og sikreste indgang til posten og planlæg dernæst vejvalget frem til dette "angrebspunkt".
I Danmark er det sjældent , at de forskellige vejvalg giver den store tidsmæssige forskel, og derfor ligger der også et element i at kunne foretage en hurtig vejvalgsbeslutning. At bruge 20 - 30 sekunder på at vurdere to lige hurtige vejvalg, er klart ikke nogen fornuftig beslutning.