O-Bloggen

  Kommentarer og debat

 1. Stor tak til klubben for opmærksomheden på vores Krondiamantbryllupsdag.
  Birgit og Kurt

 2. Kurts drabelige tvekamp i Halland.
  Ved årets Hallands 3 dages, var H85 klassen en duel mellem Kurt Dose fra KøgeOK samt Helmer Ekberg fra Ätrans IF.
  Kurt vandt første afdeling med 2:35, tabte den anden afdeling med 9:04, men vandt den tredje afdeling med 5:49.
  Samlet sejr til Helmer på 40 sekunder.

  Karsten Richardt opnåede en placering som nr. 30 i H65 hvor der var 70 startende.

 3. Ejeren til en højrehånds “russerkompas” efterlyses.
  Kontakt undertegnede.

 4. Kom med til Roskilde 3 dages
  Se kalender. Og der er flere oplysninger øverst under “aktiviteter”.

 5. På søndag er der 1.+2. divisionsløb i Danstrup Hegn (du kan se et skovkort i Kortmappen)
  Man kan købe åbne baner fra kl.10 -12. Se mere her: http://fsk-orientering.dk/sider/fsk-arrangerer/2015/instruktion.for.cowi.2.pdf

 6. Jeg har meget fornøjelse af min (billige) Garmin Forerunner 210. Der er gps, puls og så går den ret længe på en opladning.
  Det er også nemt at indlæse sig skovtur på Quick Route, så at man kan se alle sine bom (hvis ellers man var i tvivl)
  Største minus: Man kan ikke ringe efter hjælp, hvis man af een eller anden grund ligger og roder ude på Lars Tyndskids marker.
  Så Kim´s forslag er måske værd at overveje, hvis ellers man kan nænne at løbe rundt med sin 6000 kroners phone.

  210 fåes på tilbud til ca. 1100 kr. Det gav jeg også selv for to år siden. Se f.x dette link:
  http://www.joyrun.dk/garmin-forerunner-210.html?gclid=Cj0KEQjw0fOoBRDn88Pol8bqhN0BEiQARGVJKqd079Pc42pDI1AMdufJ2bWZ52z_TjwyE4tMjWV00R4aAhkK8P8HAQ

 7. Hej Peter. Special-butikker som Løberen er gode til at vejlede og forklare, men selvfølgelig også gode til at sælge. Hvad skal Du bruge uret til? Se smart og maskulin ud med et sofistikeret ur; have tjek på puls, løberytme og blodtryk; eller simpelthen bare vide hvor Du ikke burde have været når o-løbet har været besværligt. Fabian har et vildt sofistiseret Polar der kan alt muligt, Emil har et Garmin Forerunner som sikkert er næsten lige så smart. Sjovt nok bruger de ikke de dyre gps-ure, men i stedet har de Endomondo på deres mobiltelefoner – det virker. Den billigste løsning er altså at købe en vandtæt holder til Din I-/Smart-telefon, så kan Du også ringe hvis Du vrikker om på foden eller andet, men det er ikke sikkert den fortæller Dig, at Du er forpustet. :-) Kim

 8. Jeg ønsker, at købe et sportsur med GPS, hvilket mærke er godt og til en rimelig pris ?
  Gerne forslag.
  mvh
  Peter

 9. Tak for hjælpen til alle som har været involveret i, at vi kunne arrangere og gennemføre et godt VTR løb i Vallø Grøfteskov ( som en løber fra HG kalder den :)
  Vi kan vist roligt stille os i rundkreds, klappe hinanden på skulderen og sige: Godt gået!

 10. Trist og stor respekt for Mogens. Da jeg i sin tid blev valgt ind i bestyrelsen som sekretær var Mogens en fast og stabil kerne i Køge Orienteringsklub. Jeg kunne altid støtte mig til Mogens. Mine tanker går til Anne, Malene og familien.

 11. Jeg kører til Boserup på søndag; er der nogen der vil med?

 12. Tak for hjælpen !
  Det har været en rigtig god dag i Hvalsø. Godt vejr og mange tilfredse løbere.
  Tak for hjælpen til Malene, Margit, Birgit, Leon, Erik, Henning, Peter, Anders, Torben og Kurt. (håber ikke at jeg glemte nogen)

 13. Løbsdage for STEVNS orientering er nu på plads. Gå til “aktiviteter” i topbjælken.

 14. Den 17. december er det Køge OK´s tur til at åbne en låge på DO-F´s julekalender. Husk at gå ind på http://www.do-f.dk

 15. Det er simpelthen så fortjent at du har fået prisen Kurt! Du er – og har altid været – en gave for Køge Orienteringsklub! Tusind tak for din store indsats i skovene rundt om i verden, i klubbens liv og ikke mindst for dit generøse bidrag til klubben. Tak!

 16. Anne:
  Løbsplanen er efter sigende på plads, og vil blive offentliggjort snares muligt her på siden (under “Aktiviteter” i topbjælken)

 17. Flot gestus Kurt og tillykke med hæderen. Vel fortjent!
  Er igang med at planlægge nogle aftaler i 2015, men vil rigtig gerne planlægge udenom stevnsløbene, så vi ikke går glip af dem. Er der nogen som allerede kan løfte sløret for datoer?
  Anne

 18. Hej Kurt. Selv om formanden sikkert kommer på banen med en mere officiel tak, vil jeg alligevel benytte mig af lejligheden til at lette på min hat: Tillykke med den højt fortjente hædersbevisning, og tak for din fine gestus over for KøgeOK. Og en glædelig jul til dig og Birgit.

 19. Hej Køge OK
  Birgit og jeg er blevet enige om, at give klubben halvdelen af det beløb jeg modtog ved Køge kommunes hyldedesarrangement for medaljevindere i 2014.
  Her havde jeg den store glæde, at få tildelt “Æresprisen i Køge kommune 2014″, samt 5000 kroner.
  Jeg har tidligere prøvet at være nomineret til årets idrætsnavn, dog uden at toppe.

  Vi ønsker alle en god jul, samt et godt nytår

  Birgit og Kurt

 20. Synes at det er en tidsvarende, lækker og informativ hjemmeside, vi har fået. Godt gået! Steen Fladberg

 21. Skal til barnedåb i Kbh. , så jeg kommer desværre ikke til Kongsøre i denne omgang.

 22. Jeg kører til Kongsøre på søndag – er der nogen der vil have et lift?

 23. Er “desværre” i Kiruna for at se nordlys.

 24. Jeg kører til klubmesterskab i Ny Tolstrup på søndag. Er der nogen der vil køre med?

 25. Poul og jeg kører til Klinteskoven på søndag. Vi kører fra Store Heddinge kl. 8.45 og der er mulighed for at køre med fra Hårlev, Store Heddinge og Faxe – eller hvad der passer. Vi kan være 5 i bilen. V.h. Kim

 26. Poul og jeg kører til Munkholm søndag og kan have et par ekstra med.

 27. Klubmesterskabet d. 30-11 i Ny Tolstrup . klubbens medlemmer betaler selv på dagen og når resultatlisten kommer frem, godskriver jeg 25 kr. i o-service på hver enkelt medlems konto.
  Der bliver sikkert mulighed for at deltage i fruens plantage 1-11 men om det bliver med tilmelding i forvejen eller på dagen , skriver jeg på blokken når jeg får besked fra Haslev Ok. se i øvrigt Tage indlæg.
  O-hilsen
  Erik

 28. Bak op om bestyrelsen, så vi igen i år kan afholde klubmesterskab og tættere kan det vel ikke blive på de muligheder klubben har på denne årstid. En god tradition ville også være at vi kan mødes efter klubmesterskabet i klubhuset til hygge og lidt mad og en væskepost.

 29. Søndag d. 5-10 er der o-løb i Teglstrup Hegn ved Helsingør
  Birgit og jeg kører fra Strøby Kl. 0900 til åbne baner, vi har plads til 2-3 personer i bilen kontakt mig 41667012 erik

 30. Vi skal have flere piger i skoven :-D
  Jannie Sørensen kæmpede en brav kamp i D3, men var alene oppe imod fire FSK løbere. Resultat: 15-3 til FSK (som vi manglede 11 points i at banke i hele matchen). Hvor ville det være fint, hvis vi kunne få nogle flere piger ind i klubben!

 31. Dejligt at se, at så mange kom i mål med alle poster ved Divisionsmatchen i dag . Til gengæld er vi nogen som mangler noget mere speed, og lidt bedre træfsikkerhed, men det er jo mestendels et spørgsmål om træning.

 32. Vejarbejde på Helsingørmotorvejen! I skal lige være opmærksom på, at der er vejarbejde og kun et spor i nordgående retning i weekenden. Det er mellem Hillerødmotorvejen og Isterødvejen så man skal nok ikke vælge sidstnævnte.

 33. Det er for vildt at vi er 48 tilmeldt til divisionsmatchen på søndag! Er det nu vi ryger i 3. divison?!
  /Simon

 34. Jeg har også plads til 3 løbere i bilen på søndag – ellers finder jeg ud af det med Margit.

 35. Jeg har plads til tre i bilen på søndag, hvis der er nogen der vil køre med?

 36. Lad os alle bakke om et klubmesterskab, som afholdes i VTR-regi og afholdes i Sorø. Lad os mødes samme aften i klubhuset til et stykke “mad”, hvor også ægtefæller m.v. deltager i spisningen. Peter

 37. Kære o-venner. Vi har i bestyrelsen drøftet forholdene omkring det årlige klubmesterskab. Det fælles klubmesterskabs-løb der arrangeres i vtr-gruppen har haft det problem de sidste år, at løbet er blevet afholdt så langt væk fra Køge så opbakningen har været meget ringe. Det er jo ærgerligt både for klubmestrene men også for dem der ikke bliver klubmestre. I bestyrelsen har vi derfor overvejet at flytte klubmesterskabs løbet til et vtr-løb der ligger tættere på Køge. I år bliver det fælles klubmesterskabs-løb arrangeret af/i Sorø lørdag den 1. november. Vi plejer normalt at være ret godt repræsenteret når der er løb i Sorø skovene og overvejer så om vi skal tilmelde klubben til det fælles løb og om vi skal arrangere et socialt arrangement med præmie uddeling og fælles spisning i klubhuset. Vi vil derfor gerne høre medlemmernes mening – skal vi lave en klubfest med ægtefæller og kærester (må de aldrig mødes) dans, Bror Kalles Kapel og Ankers Tivoli. Hvad siger I ???

 38. Hej o løbere. Det var et rigtig fint arrangement i søndags.
  Har brug for jeres hjælp. Min datter på 28 søger en lejlighed i København-Gentofte-Lyngby pr. 1. september 2014. En 1 – eller 2 værelses. Leje- eller ejerlejlighed. Henvendelse til Gitte Rasmussen på mail radioservice@rasmussen.mail.dk eller på tlf. 2229 5105

 39. Husk træningsløbet i Hedeland i aften. Mød op og støt klubben og IKKE MINDST: Banelæggerne som har brugt meget tid og kraft på at arrangere løbet.

 40. Søndag den 1. juni er vi allesammen på hjemmebane, når vi afholder “Køge2sprint”.

  Bestyrelsen vil opfordre til, at så mange som muligt deltager på dagen, enten som aktiv løber, eller som hjælper. Blandt andet har vi behov for nogle hjælpende hænder til:
  at guide bilerne på plads ved klubhuset
  at opstille / ophænge skilte m.v.
  at udsætte og indsamle poster
  at grille pølser
  at hjælpe til ved de to start/målområder
  at sælge kioskvarer
  o.s.v.
  Hvis man er hjælper, men ikke deltager ved udsætning af poster, er man naturligvis også meget velkommen til at deltage i løbet. Vi finder ud af afløse hinanden undervejs.

  Hvis du vil hjælpe til, bedes du give besked til Erik Løvgren eller undertegnede.

  Bemærk også at der afholdes planlægningsmøde: Mandag den 26. maj kl. 19:00 i klubhuset. Her vil diverse arbejdsopgaver blive aftalt, fordelt og forklaret.
  Såfremt man tilmelder sig som hjælper, er det vigtigt at man møder frem denne aften.

  ​- -​

  ​Hvis du alene ønsker at deltage i konkurrencen, kan du tilmelde dig på O-service, eller evt. give besked til Erik Løvgren.​

 41. Fint fremmøde til træningsløb i det skønne Skovhusvænge, det er altid sjovere at lave løb, når der kommer deltagere. Arbejdet er jo det samme. Der var 30 løbere. O-Hilsen Henning

 42. Løbet den 29. april flyttes til Staunings Ø.
  Se flere oplysninger under >>Træningsløb<<

 43. 15 af Køge OK har været på Sydfyn til Påskeløb i Svanninge Bakker, det blev 3 dage i meget kuperet terræn.
  Palle Bay vandt i H80 og Kurt Dose vandt i H85
  Annika Goldbach i D 12 klarede sig flot i hendes første o-løb i så meget kuperet terræn.
  O-hilsen
  Erik

 44. Nu ser det ud til at virke.

 45. Tag med til DM Ultralang i Jylland søndag den 27. april. Vi deles om benzin og bropenge, så det bli´r en hård, lang og rimelig billig dag. Ring til Tage: 42271018

 46. Flot EM guld og sølv på mellemdistancen i Portugal til Danmark.

 47. Så er der ingen grund til at holde sig tilbage længere – nu har klubben en “blog” (weblog) hvor Du som medlem kan kommentere løb, komme med ris og ros, sælge udtrådte løbesko eller bare tilbyde kørelejlighed.

 48. Hej

  Så er der (lidt :-) ) gang i Køge OK’s blog.

  Venlig hilsen fra
  Steen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

O-løb i skoven med kort og kompas.