Divisionsturneringen

VIGTIGT:  Årets turnering i 2020 er aflyst på grund af Corona, så vi må vente til foråret 2021 med de kommende kampe i 3. division mod Holbæk, Sorø og Herlufsholm.

Godt nok er orienteringsløb en individuel sport, men sammenholdet i klubben er stort. Det ses bl.a. i vores deltagelse i divisionsturneringen. I divisionsturneringen dyster man tre gange om året med klubber i samme division om retten til at blive i divisionen, rykke op eller rykke ned.

Landet er opdelt i 3 kredse: Nord, Syd og Øst der igen består af 6 divisioner.

Divisionsmatcherne bliver annonceret på hjemmesiden og kan også ses i O-Service. Køge Orienteringsklub er i øjeblikket placeret i 3. division, og har tradition for at møde talstærkt op.

I 2015 vandt vi 4. division, men tabte oprykningsmatchen til 3. division. I 2016 og 2017 deltog vi atter i oprykningsmatchen, men igen måtte vi se en anden klub løbe med forfremmelsen. I 2018 endte vi i nedrykningsmatchen, men klarede frisag, så i 2019 stillede vi atter op i 4. division hvor vi kæmpede med Helsingør, Amager og Politiet. Det  forløb rigtig godt, og sæsonen sluttede med at vi rykkede op i 3. division.

Løbsdatoer bringes her når vi ved mere.

O-løb i skoven med kort og kompas.