Om Køge OK

Køge Orienteringsklub blev stiftet den 18. februar 1975.

Vi en klub med omkring 100 medlemmer, som holder til i Spejderhuset på Marksvinget 22 i Køge. Men for det meste så løber vi rundt i skovene på Sjælland for at finde vej frem til posterne og får samtidig nogle gode  naturoplevelser undervejs.

Klubben arrangerer en række  træningsløb i foråret og sensommeren i de lokale skove. Klubben deltager også i en vinterturnering med klubber fra det øvrige Sjælland og Lolland/Falster.  Klubben står som arrangør for to af disse løb i vintersæsonen. I dette såkaldte VTR- samarbejde arrangeres også nogle natorienteringsløb i vinterhalvåret. Endvidere arrangerer klubben et sprint-orienteringsløb i Køge by kaldet Køge2sprint.

Køge Orienteringsklub er medlem af Dansk Orienterings-Forbund som er en idrætsforening organiseret under Danmarks Idræts-Forbund. Forbundet arranger bl.a. en divisionsturnering hvor Køge OK  fra 2020 konkurrerer i 3. division øst.

Som medlem af Køge Orienteringsklub får man en masse muligheder for at løbe o-løb i hele landet såvel som i udlandet. Der er også tilbud om at deltage i praktisk arbejde med at arrangere orienteringsløb både praktisk som official ved løb, som banelægger og korttegner – der er mange muligheder for at blive del af det superhyggelige sammenhold som er en væsentlig del af Køge OK.

Er Du interesseret eller har uafklarede spørgsmål er Du meget velkommen til at rette henvendelse til bestyrelsen.

O-løb i skoven med kort og kompas.