Om Køge OK

Køge Orienteringsklub blev stiftet den 18. februar 1975.

I dag er vi en klub med omkring 100 medlemmer, som holder til i et klubhus på Køge stadion. Men for det meste så løber vi rundt i skovene på Sjælland for at finde vej frem til posterne og får samtidig nogle gode naturoplevelser undervejs.

Klubben arrangerer en række træningsløb i foråret og sensommeren i de lokale skove. Klubben deltager endvidere i en mellemklublig vinterturnering kaldet vtr-turneringen hvor klubben står for et af to løb i sæsonen. I vtr- samarbejdet arrangeres også nogle nat-orienteringsløb i efteråret. Endvidere arrangerer klubben et sprint-orienteringsløb i Køge by kaldet Køge2sprint.

Køge Orienteringsklub er medlem af Dansk Orienterings-Forbund som er en idrætsforening organiseret under Danmarks Idræts-Forbund. Køge OK befinder sig/konkurrerer i 4. division øst der dækker Sjælland og ørerne.

Som medlem af Køge Orienteringsklub får Du en masse muligheder for at løbe o-løb i hele landet såvel som i udlandet. Der er også tilbud om praktisk arbejde med at arrangere orienteringsløb både praktisk som official ved løb, som banelægger og korttegner – der er mange muligheder.

Er Du interesseret eller har uafklarede spørgsmål er Du meget velkommen til at rette henvendelse til bestyrelsen.

O-løb i skoven med kort og kompas.