Her finder du masser af fine tilbud!

Vi er landet i en ny periode med store begrænsninger i vores mulighed for at arrangere løb. Der arbejdes hårdt på at finde en løsning på VTR turneringen, men vi må desværre imødese en del aflysninger.  Enkelte klubber tilbyder baner til selvtræning.  SE MERE PÅ VTR SIDEN.

Men vi behøver ikke at gro fast i sofaen. Flere klubber på Sjælland sætter poster ud til fri afbenyttelse. I finder oversigten  HER   Her kan du også hente dine kort.

I flere af skovene tilbyder man også ULTIMATE baner.  Her vil man opdage at banelæggeren har fjerne alle veje, stier og hugninger på kortet, hvilket stiller meget større krav til løberens orienteringsevner og erfaring. 

Vi vil efter bedste evne forsøge at offentliggøre diverse tilbud her på siden. Vores egen skovsituation omkring Køge, giver os ikke selv de store muligheder for at tilbyde noget, men vi  er gået i tænkeboksen, og håber at kunne tilbyde noget, – specielt hvis der bliver store huller i VTR kalenderen.

 

 Tim Falk Weber fra THOK er een af drivkræfterne bag Coronacuppen. Han skriver: