Höst Åben 2020

Klubben var godt repræsenteret ved årets stævne på “Solskinsøen”, men det var vanskelige vilkår, så også Køgeløbere måtte opleve store tidstab og fejlklip eller manglende klip.

Men heldigvis fik Svend Fladberg sikret sig den samlede sejr i H85, Tillykke!!  Hans evige konkurrent, Palle Bay, missede i den første afdeling, og var dermed ude af spillet til den samlede sejr. På grund af Corona restriktioner savnede vi også  konkurrence fra de “halvgamle” svenskere, men det tager ikke æren fra Svends og Palles bedrifter.

Kurt Dose sprang desværre over en post på første afdeling og måtte derfor “nøjes” med etapesejen på Rytterknægten, men han holdt dermed også fanen højt og viste hvor skabet under alle omstændigheder skulle have stået.

I H70 kunne Tage rejse hjem med drilleretten i den interne klubkamp med Karsten.

Øvrige løbere kæmpede store kampe undervejs, men må nu vente et års tid på revanche. For vi kommer helt sikkert tilbage til den skønne ø. 🙂

Svend, Kurt, Steffen, Tage og Blassius

Poul

Poul

Steffen