O-Træning i Hedeland den 4. oktober INSTRUKTION

Instruktion offentliggjort den 28. september  instruks_hedeland

Deltagerlisten finder du   HER

 

Ifølge O-service så er der ingen aktivitet i Østkredsen søndag den 4. oktober 2020. Men helt seriøst: Man kan da ikke forestille sig en weekend uden orienteringsløb!

Køge OK har i hvert fald ikke tænkt sig at ligge stille den 4. oktober, og når vi nu alligevel sætter poster ud og fixer nogle gode træningsbaner, så synes vi da også at vore kære naboklubber, VTR venner o.s.v. skal have en invitation. Det bliver et formiddagsløb med start fra kl.10:00.

Løbet finder sted på 5 meter kurverne i Hedeland.

  1. svær D/H     ca. 8,0 km
  2. svær D/H     ca. 5,6 km
  3. svær (blå) D/H    ca. 3,7 km
  4. mellemsvær D/H  ca. 4,7 km
  5. let  D/H  ca. 3,4 km
  6. begynder D/H ca. 2,5 km

Tidtagning:  Løbet afvikles med SportIdent + Winsplits. Baner på O-track.

Kortet:  Ifølge Asger Jensen er kortet delvist revideret i 2018, men bevoksningen udvikler sig ret kraftigt i disse år, så man skal forberede sig på forskellige forhold, som ikke helt ligner kortet. Tag det med godt humør, – det hjælper alligevel sjældent at rive kortet i stykker ude i skoven.

Sikkerheden:  Vi lever naturligvis op til gældende Coronaregulativ og DO-F’s retningslinjer, m.v.   Vi medbringer hjertestarter.

Tilmeldingsfristen er overstået. Oppe på siden finder du link til deltagerlisten.

Prisen:  Medlemmer fra Køge OK , samt øvrige  løbere t.o.m. 16 år deltager gratis.  

Andre klubbers løbere, som er fyldt 17 og derover, betaler 30 kroner via Mobilpay ved indtjekning på dagen. Heraf sendes kr. 20,- pr. voksen løber videre til DO-F’s Coronaslunkne kasse.

Instruktion  instruks_hedeland