Intervalkursus

Den 1. april kl. 18 – 21 ved Solrød Idrætscenter.

Intervaltræning er en supereffektiv træningsform, som kan forbedre din løbepræstation markant, men hvordan bruger du intervaltræning på din løbetur og planlægger din træning? Få svarene, bliv inspireret og motiveret 🙌

Med workshoppen får du 
✔ Viden om de fysiologiske effekter ved intervaltræning 
✔ Svar på fordelene ved lange kontra korte intervaller 
✔ Introduktion til opbygning af en effektiv intervaltræning 
✔ 1 times løbetræning med afprøvning af forskellige intervalformer

Intervaltræning forbedrer din kondition og kroppens iltindtag. Den tager ikke lang tid at udføre, og intervallerne giver afveksling i træningen. Men intervaltræning er ikke for nybegyndere. En god grundform og erfaring med at træne er en forudsætning for effektiv intervaltræning. Du lærer at dosere træningen og undgå skader 💪 
 
Du kan deltage, uanset om du er erfaren eller let-øvet løber, i øvelserne tages der højde for løbernes niveau.

Underviser  
Signe Nyby er Cand. Scient. i Human Ernæring og Human Fysiologi fra Københavns Universitet. Signe er en formidabel underviser med bred viden inden for feltet og mange års erfaring med både varieret træning, træningsplanlægning og konkurrence.

Det er Bevæg dig for livet – Løb i samarbejde med Solrød Atletik & Motion, der står bag kurset.

Link til tilmelding (pris: 199,- pr. næse)