Så fløj vi op i 3. division efter 30 års fravær!

En strålende efterårsdag fik den bedst mulige afslutning, da Køges raske løbere strøg forbi vore venner fra Herlufsholm, FSK og Helsingør.

Sidst vi gæstede 3. division var i 1989, så det har i sandhed været en lang vej for at finde tilbage. Nu skal vi så vænne os til nye modstandere, og der er givet vis lagt i brændeovnen. Men vi er klar til at tage kampen op, og hvis vi bare kan fortsætte med at få ca. 65 medlemmer med i skoven, så kan det ikke gå helt galt.

Divisionsmatch points

Resultatlister

Stræktider

Win Splits

Alle var naturligvis meget glade og stolte bagefter, men specielt Erik havde grund til at nyde sejrens sødme, efter at det var lykkedes for ham at få hele 63 Køgeløbere på startlisten. Tak til alle som kæmpede ryggen ud af den røde trøje, og bidrog til at gøre denne dag til een af de fineste i klubbens historie!

Herunder et stort udsnit at Køgeflokken, men nogle fotos bærer præg af fotografens startnerver 🙂