Status på et flot Påskeløb

En skuffet ulv, to glade vindere og en tilfreds holdleder.

Det lykkedes ikke for den lokale ulv at sætte tænderne i nogen af de mange  orienteringsløbere fra Køge OK, som havde en rigtig flot påskeoplevelse i Vosborg heder og Stråsø plantage.

Derimod kunne klubben atter glæde sig over vore ældste medlemmer, som ufortrødent fortsætter med at løbe fra alle de øvrige.

Kurt Dose vandt de to første afdelinger i H85 og havde dermed sikret sig et så stort forspring at ingen kunne true den samlede førsteplads i klassen. Stort tillykke til Kurt.

Svend Fladberg oplevede også en sejrsstund, idet han vandt den afsluttende tredje afdeling, – oven i købet med så stort forspring at han sprang op på den samlede andenplads efter Kurt. Godt gået, og tillykke til Svend.

Vores uforlignelige holdleder Erik Løvgren havde lidt problemer med fysikken, og måtte nøjes med at gå sine baner. Det gik nu rimelig o.k. alligevel. Derudover havde han, som altid, overskud til at trøste og bakke op når en klubkammerat havde haft et dårligt løb. Hvad skulle vi egentlig gøre uden Erik?

Se alle resultaterne HER