Tak for en kanon søndag

Vore forudanelser holdt stik: Den nye point fordelingsmetode viste sig at være til fordel for Køges mange deltagere ved årets første divisionsmatch, som Søllerød afholdt i en tør og solbeskinnet Rude Skov.

Amager OK og Politiet fik store klø af Køgenserne, og vi tabte kun knebent til Helsingør. Kort sagt, så var det vores bredde der bar os igennem til det flotte resultat. Det blev dog også til en enkelt klassevinder, idet Karsten Richardt ryddede bordet og satte sig velfortjent på førstepladsen i hele H70 klassen med 49 startende deltagere.  Men vi så mange andre fine indsatser, bl.a. Gunnar-Grue Sørensen, John Barnewitz og Noah Maher Christensen som vandt hver deres bane. Dagens fejlklip kunne tælles på tre fingre. Flot klaret!

 Se alle resultater fra 4. division HER   (33 sider)