Kurts specielle dag

Kurt Doses glorværdige liv i orienteringssporten nåede en ny markant milepæl, da han startede ud på VTR løbet i Vemmetofte Strandskov søndag den 24. Februar 2019. Samme dag hvor han kunne fejre sin 90 års fødselsdag.
Ikke at der er noget nyt i denne beundringsværdige ihærdighed over for O-sporten: 80 års dagen faldt også sammen med et orienteringsløb, så selvfølgelig skulle også 90 års dagen starte i skoven sammen med klubkammeraterne fra Køge OK og fra de øvrige sjællandske klubber som var til stede i Strandskoven.

Kurt har været med til at starte Køge OK i 1975, og han er stadig en meget velanset og høj skattet del af den klub, hvor han har lagt så mange timer gennem årene. Dels har klubben altid kunnet trække på Kurts erfaringer som korttegner, og dels har han meget ofte været garant for medaljer til Køge OK. Det er faktisk blevet til mere end 200 mesterskabs medaljer ved VM, DM og SM.
Dertil kommer så alt det øvrige, som Kurt også har brugt fritiden på såsom bilorientering, rally, feltsport o.s.v.

Vi glæder os over, at Kurt fortsat er godt løbende, og er kommet stærkt tilbage efter et 2018 som var  præget af sygdom og dødsfald i den nærmeste familie.
Held og lykke fremover til klubbens æresmedlem. Vi tror på at der fortsat ligger mange flotte placeringer og venter på ham ude i skovene.

 Gratulationer fra Palle, Aksel, Svend og mange mange flere venner fra et langt liv i orienteringssporten. På vej mod næstsidste posten

 Så er den også klaret!