Kursus i banelægning

Vandgrød eller flæskesteg, – hvad er mest spændende?

Smag og behag er heldigvis en privat sag, men når det kommer til banelægning, så bevæger man sig ud i et minefelt, hvor der er kontant afregning hvis man, som banelægger, har valgt at lægge banerne med venstre hånd og hovedet under armen.

Eller sagt med andre ord: Hvorfor lave uspændende og forudsigelige baner når man med CONDES programmet, med nogle få klik og lidt erfaring og omtanke, kan lave nogle baneforløb, som gør løberne glade og tilfredse for at have ofret tid, benzin og tilmeldingsgebyr for at deltage?

Arbejdet i skoven og hjemme ved computeren er jo det samme, så hvorfor ikke “skrue” et superspændende løb sammen på DE SAMME POSTER når man nu alligevel skal lave arbejdet??

Klubben søger efter nye talenter som i første omgang får mulighed for at lægge baner til vore egne træningsløb. Efter et års tid bliver man koblet på et lidt større arrangement f.eks. klubbens VTR løb.

Sidegevinst:  Som banelægger vil man meget hurtigt erfare, at man bliver bedre til at “læse” skoven. Med andre ord:  Evnerne som banelægger vil også gavne evnerne som orienteringsløber!  En soleklar win win situation 🙂

Vi forventer at holde det første banelægningskursus i december måned.

Der bliver snart udsendt en Doodle invitation pr. mail. Her kan man tilmelde sig.