Farvel Henning, og tak for alt det positive som du efterlod.

Vores gode løbekammerat, bestyrelsesmedlem, positive indpisker og uforlignelige materielmand faldt om med hjertestop under divisionsløbet i Sorø Sønderskov den 23. september 2018. 

Selv om der blev ydet en meget stor indsats af tililende førstehjælpere og efterfølgende af professionelle ambulancefolk samt personalet på Slagelse Sygehus, så lykkedes det ikke at redde Hennings liv. Vore tanker går først og fremmest til Hennings hustru, søn, svigerdatter og børnebørn der, efter tabet, nu skal komme videre med et meget tungt savn som byrde.

Klubbens savn er også stort. Henning var på mange måder en samlende skikkelse og utrolig god i rollen som praktisk koordinator. Hans fortid som håndværksmester fornægtede sig aldrig: Henning kendte hele byen som sin egen bukselomme, og kunne med sit venlige og vindende væsen åbne mange døre for klubben.

Køge OK vil gerne udtrykke en særlig tak, til de der hjalp til i skoven samt efterfølgende på stævnepladsen ved at tage vare på især de unge orienteringsløbere, som var tættest på den tragiske hændelse. Også stor tak til de løbere som hjalp til med at fremskaffe den hjælp, som desværre ikke rakte til at redde Hennings liv.

Farvel Henning og tak for alt det positive som du efterlod. Når vi tænker på dig, så vil det altid være med glæde, taknemmelighed og respekt.

Æret være de utallige gode minder om Henning Hansen.

Bestyrelsen, Køge Orienteringsklub

Tage Ebbensgaard, formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *