IMG_20171030_194231

Godt igang med at blive klogere . . ;-)

Tørtræningen er nu overstået med 20 MEGET interesserede medlemmer. På lørdag går vi skoven for at finde diverse terrængenstande, bevoksningsgrænser, moser og søer, bakker og lavninger og meget mere.

Vi mødes på “den høje” P plads ved Boserup skov kl. 13:00 på lørdag den 4. november.

 Husk kompas og fornuftige sko !!hoejePplads

NU sker det!

Træningstilbud fra Køge OK      Efterår 2017

Målgruppe:
Til unge og lidt ældre medlemmer som gerne vil blive endnu bedre til at finde rundt i skoven, –  Danmarks flotteste idrætspark.
Hvorfor:
Et par af vore yngre og lidt uerfarne medlemmer har henvendt sig med ønske om at klubben arrangerer træning i orienteringsteknik.
Denne opfordring tager vi imod med kyshånd, og arbejder lige nu på at planlægge det første kursus, som gerne skal følges op af flere med stigende sværhedsgrad.
Malene Løkke vil være ”hovedunderviser”, men vil undervejs få assistance af en håndfuld erfarne løbere fra klubben.
Hvordan:
I løbet af efteråret vil der blive arrangeret en teoriaften i  klubhuset. Her vil vi tage udgangspunk i orienteringskortet over Boserup skov, som bliver vist på storskærm.
I løbet af aftenen snakker vi os fra post til post, og diskuterer vejvalg og faldgruber. Vi planlægger vort løb fra start til slut.
Efter denne ”tørtræning” kører vi i samlet flok til Boserup hvor kursisterne enkeltvis (evt. parvis), sammen med en erfaren O-løber, går rundt på banen og ser på virkeligheden i forhold til det som vi lagde planer om i ”tørtræningen”.
Hvornår:
Mandag den 30. oktober   Kl. 18:00 – ca. 21:00      Pizzapause kl. 19:00 – 19:15     Klubhuset ved Stadion

Lørdag den 04. november    Kl. 13:00 – ca. 15:00  i  Boserup skov.

Vi mødes på den høje parkeringsplads:

hoejePplads

 

Andet:
Kurset er gratis. Vi skaffer noget pizza + drikkevarer ved teoriaftenen, så at vi kan starte tidligt og få mest muligt ud af aftenen.
Tilmelding:
Erik Løvgren tager imod tilmelding, så husk at give besked senest lørdag d. 28/10, hvis du ønsker at deltage.
På gensyn i skoven

Black-Friday-2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>