Nyt om Höst Åben

Kære Køge OK

Ekstra afgang til Christiansø om torsdagen
Da de oprindeligt planlagte afgange fredag er så godt som udsolgt er der nu åbnet for, at der også kan løbes sprint på Christiansø om torsdagen. Der bliver afgang fra Gudhjem torsdag kl. 15.00 og retur kl. 18.00. 

 Fordi færgebilletterne til Christiansø kan bestilles/afbestilles løbende kan det forekomme, at der kommer billetter til salg igen. Kig på Christiansøfartens hjemmeside hvis du vil se om der er blevet noget ledigt. NB! Hvis ikke man har bestilt/købt en færgebillet til Christiansø er det ikke muligt at deltage i sprinten på Christiansø selvom man tilmelder sig løbet.

Ekstra sprint i Gudhjem
Sprinten på Christiansø har vist sig at være så populær, at alle færgebilletter hurtigt er blevet udsolgt. Vi udbyder derfor nu også en sprint i Gudhjem med det formål, at de løbere som ikke nåede at få en billet til Christiansø også får en mulighed for at løbe sprint fredag. Løbet afvikles som put’n’run, og der er åbent i tidsrummet mellem 14.00 og 16.00. 

Løbet er primært beregnet til de løbere som ikke skal med til Christiansø, men som stadig gerne vil løbe sprint om fredagen. Det vil dog også være muligt for de løbere der løber på Christiansø torsdag eftermiddag eller fredag morgen, at løbe sprinten i Gudhjem hvis de har tid og lyst, dog kun på åbne baner. 

Sprinten i Gudhjem afvikles på de baner, som oprindeligt er beregnet som “backup” i det tilfælde at sprinten på Christiansø må aflyses pga. vejret. Bemærk venligst, at skulle sprinten på Christiansø blive flyttet til Gudhjem vil løbere tilmeldte begge løb (som så afvikles på de samme baner i Gudhjem) ikke få det ene startgebyr refunderet. 

Børnepasning
Det er nu muligt at få børnepasning og dette kan bookes via vores mail: info1@host-open.dk

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at sende en mail til vores stævnesekretær Camilla Damkilde Christensen på info1@host-open.dk