Dejlig svær aften i Kalkgraven

En pæn flok medlemmer valgte at bruge et par timer i Karlstrup i aftes. Området er rigtig grønt i denne tid, og træer og buske er vokset mindst en halv meter siden sidste sommer. Efterhånden bliver det et rigtig udfordrende område, hvor diverse banelæggere kan vælge at skrue op og ned for sværheden. Tak til alle der tog udfordringen op 🙂

Winsplits 

BONUS INFO:  Oppe i den øvre del, især ude mod vest og syd, findes der store mængder frugttræer med velsmagende mirabeller. Super, hvis man har lyst til at genkalde barndomstidens hjemmelavede frugtgrød med fløde/mælk og et lille drys sukker. Eller bare spise ad libitum fra træet. Men pas på: Store mængder kan give mavepine 🙂 

Svend på vej ud i det uvisse
Ubeskyttet hud i junglen. O-løbere er gjort af et særligt stof.
Altid positive Poul til trods for banelæggerens tosserier.
Find Susan