Kategoriarkiv: Klub-Nyt

Kristians barske OCR VM

Kristian Husgaard deltog i weekenden i WM i OCR løb syd for London. Desværre løb han ind i en halsbetændelse i ugen op til og måtte på penicillin. Han valgte alligevel at tage turen til England og det var godt han gjorde det. Han kom sig hurtigt og deltog i den individuelle konkurrence om lørdagen. 15 km med ca. 75 forhindringer blev blev løbet i koldt og regnfuldt vejr og det var en udfordring for mange. De første 2/3 del af banen klarede han fint, men så meldte kulden sig. Han kom igennem på ca. 2½ time og godt brugt, men som han sagde i mål. Det var super fedt og en fantastisk bane. 
Dagen efter deltog han på et hold med to kammerater og det blev et fantastisk løb for dem. De sluttede som nr. 15 i den hårde konkurrence. Det hårde slid til træning gav endelig resultat.   

OCR står for Obstacle Course Racing, og er en betegnelse for militært inspirerede forhindringsløb. Sporten er forholdsvis ny, og 2014 er for eksempel første gang der bliver afholdt et officielt verdensmesterskab.

VTR sæsonen nærmer sig :-)

Løvtræerne smider bladene, og tilbage står de store sort-grønne blokke af høje graner og giver orienteringsløberne fine opfang og ledelinjer. Og landskabets former med bakker, lavninger, slugter og udløbere træder tydeligt frem til stor hjælp for orienteringen.

Kort sagt: Vinterorientering er en fest, som alle ser frem til, uanset hvor surt vejret måtte være.

Vi starter ud LØRDAG den 2. november i Hvalsø, hvor den lokale klub har tradition for at lave nogle rigtig gode baner. Løbet gælder samtidigt som KLUBMESTERSKABSLØB for Køge OK, hvorfor vi håber på et stort fremmøde.

Præmieoverrækkelse til klubmestrene vil ske i forbindelse med Julehyggemødet i klubhuset den 2. december. Mere herom senere.

Nye medlemmer søges

Oprykningsdagens flotte resultater kunne have været endnu mere imponerende, hvis vi havde haft flere piger at gøre godt med i de forskellige klasser. For eksempel stillede vi kun med en enkelt løber i D50.

I pige- og især i drengeklasserne ser vi også meget gerne lidt tilgang, selv om vi godt ved at alle mulige sportsgrene gerne vil have fat i de unge.

Vi vil derfor atter opfordre til at hive genboen og deres unger med i skoven. Måske bliver de lige så bidt af sporten som vi er 🙂

I 2020 bli’r det rigtig spændende!

Med oprykningen til 3. division er vi landet lige midt i en hvepserede, idet vi i 2020 skal møde Holbæk, Sorø og Herlufsholm.

Så vore VTR venner bliver nu også vore rivaler i divisionsturneringen. Umiddelbart ligner det en stor mundfuld, men det er ikke umuligt når blot Erik fortsat kan skaffe 60 løbere. (godt og vel) til de tre matcher.

Så fløj vi op i 3. division efter 30 års fravær!

En strålende efterårsdag fik den bedst mulige afslutning, da Køges raske løbere strøg forbi vore venner fra Herlufsholm, FSK og Helsingør.

Sidst vi gæstede 3. division var i 1989, så det har i sandhed været en lang vej for at finde tilbage. Nu skal vi så vænne os til nye modstandere, og der er givet vis lagt i brændeovnen. Men vi er klar til at tage kampen op, og hvis vi bare kan fortsætte med at få ca. 65 medlemmer med i skoven, så kan det ikke gå helt galt.

Divisionsmatch points

Resultatlister

Stræktider

Win Splits

Alle var naturligvis meget glade og stolte bagefter, men specielt Erik havde grund til at nyde sejrens sødme, efter at det var lykkedes for ham at få hele 63 Køgeløbere på startlisten. Tak til alle som kæmpede ryggen ud af den røde trøje, og bidrog til at gøre denne dag til een af de fineste i klubbens historie!

Herunder et stort udsnit at Køgeflokken, men nogle fotos bærer præg af fotografens startnerver 🙂

Træning den 28.sep. i Kærehave

Træningsløb

Lørdag d. 28 september 14:00-16:00 er der træningsløb i Kærehave ved Ringsted. Mødested på pendler p.pladsen ved motorvejsfrakørsel 35  Ringsted Øst  https://map.krak.dk/m/iWFcU

Der er fire baner at vælge imellem:

Let. 2,8 km.  17 poster
Mellemsvær. 4,4 km.  17 poster
Svær kort.  3,1 km.  14 poster
Svær lang.  5,0 km.  19 poster

Der løbes på “gammeldaws” manér med klippetænger.

Hiv naboen og naboens børn med til et par hyggelige træningstimer!

Medaljeregn ved DM Lang

Søndag den 15. september 2019 bliver een af de mindeværdige i Køge OK. Anderledes kan det ikke være når hele fem løbere vender hjem med DM medaljer fra det samme stævne:

Guld til Kurt Dose i D/H90 klassen. Tillykke!

Guld til Palle Bay i H85 klasen. Tillykke!

Sølv til Svend Fladberg i H85 klassen. Tillykke!

Sølv til Hanne Hansen i D80 klassen. Tillykke!

Bronze til Jette Grimstrup i D35 klassen. Tillykke!

DM stafet

I dag var det store stafetdag med DM i Gribskov.
Bo, Niels og Carsten deltog i H50.
Gerda-Marie, Malene og Gunnar deltog i D/H185

Der blev kæmpet og svedt, og Malene var flyvende.
Men denne gang måtte vi køre hjem uden medaljer, men en hulens masse erfaringer rigere.
Bare vent til næste gang!!

Bo, Niels og Carsten
Gerda Marie, Malene og Gunnar