Kategoriarkiv: Klub-Nyt

Gunnar Sjællandsmester. Flot tredjeplads til Erik

Weekendens Sjællands mesterskaber i Tisvilde Hegn sluttede på bedste måde, da Gunnar Grue-Sørensen sikrede sig en overbevisende sejr i H70.

I klassen H75 var der også en rigtig fin præstation fra Erik Løvgren som sikrede sig en velfortjent tredjeplads.

Glade løbere efter søndagens individuelle strabadser.

 

I lørdagens stafet M/K180 deltog fire hold, med følgende resultat:

  1. FSK
  2. Køge OK 1:   Karsten, Gerda-Marie og Gunnar
  3. Holbæk
  4. Køge OK 2:  Tage, Birgit og Erik.
Exif_JPEG_420

HUSK Höst Åben 2021

Hvert år afholdes et supergodt O-stævne på Bornholm i slutningen af oktober.

I år bliver det ekstra specielt, idet fredagens sprint kommer til at foregå på Christiansø. Pr. dags dato er der allerede 100 tilmeldte, så man skal ikke vente alt for længe med at tilmelde sig denne uhyre sjældne begivenhed med et sprintløb på Danmarks alleryderste skær mod øst.

Arrangørerne skriver:

Höst-Open 2021,   29. – 31. oktober 2021

Hvis ikke du allerede har sat kryds i kalenderen, så er det nu du skal reservere den sidste weekend i oktober 2021. Her arrangerer de bornholmske orienteringsløbere igen Höst-Open!

Som de tidligere år står Politiets Idrætsforening København for en bysprint om fredagen. Turen går i år til Christiansø, som byder på helt unikke omgivelser og terræn. Det er en større logistisk udfordring og kræver lidt ekstra at fragte løberne ud til Danmarks østligste øer. Til gengæld venter der de heldige deltagere en oplevelse for livet.

Lørdag den 30. oktober løbes der på Hammerknuden – Bornholms nordligste spids. Området er meget kuperet og flere steder tillige tæt bevokset. Der er masser af klipper, tæt krat, skov og åbne lyngområder. Start og mål placeres ved Sandlinien helt ud til den dejlige sandstrand i Sandvig med fine muligheder for en frisk dukkert efter løbet!

Søndag den 31. oktober løbes der i den nordlige del af Almindingen (Bolsterbjerg) med udgangspunkt på Bornholms Travbane. Området er præget af jævn til middel kupering med moderat sti- og vejnet. Der er en varieret skov med alt fra friske renafdrifter til tætte unge bevoksninger, godt suppleret med søer, moser, klipper og vandløb. Kort sagt fin natur og gode forhold til varieret og udfordrende orienteringsløb.

Lørdag er der parkering ved Sandlinien og søndag ved Hareløkkerne/Travbanen. Dvs. begge dage kan personbiler parkeres i umiddelbar tilknytning til stævneplads. 

Tilmelding foregår via O-service (https://www.o-service.dk) eller Viking Atletiks webshop (http://www.viking-atletik.dk/shop/). Ved større samlede klub-tilmeldinger kan benyttes Excel tilmeldings-ark (efter aftale).

Tilmeldingsfrist er fredag den 15. oktober. 

For yderligere oplysninger se https://www.host-open.dk

 

Med venlig hilsen

Lars Wichmann

Stævneleder Bornholm Höst-Open

hostopen2021@gmail.com / 6140 4160

Over Øresund

Vi har i dag udsendt en informationsmail til alle medlemmer med spændende tilbud om løb i Sverige og Norge.

Mailen oplyser også om klubbens egne træningsløb og andre arrangementer i august måned.

Banebutikken er lukket

I respekt for DO-F’s Corona retningslinjer må vi desværre afstå fra at sælge Åbne baner på dagen.

Til gengæld har vi valgt at tilbyde løse postbeskrivelser, som vi finder at være af stor betydning for løberne, – måske specielt i et hæsblæsende sprintforløb hvor man ikke har tid til at fumle med kortet for at finde de påtrykte definitioner.