Kategoriarkiv: Klub-Nyt

Nytårsstafetten nærmer sig

Nytårsstafetten 2019 foregår i Kårup Skov ved Sejerøbugten, der byder på et varieret terræn og skønne bakker.

Der vil igen være 2T6 stafet og opvarmet skifte telt.
I 2018 blev børnestafetten genindført, og den er atter på programmet, så få samlet alle børnene til en god gang stafet

I den traditionelle 3 mands stafet skal hver løber løbe en tur. Der er fællesstart og første tur har 4-5 valgfrie poster.

I 2T6 stafetten skal 2 løbere løbe de samme 3 baner. Det giver en god dynamik på stævnepladsen. Samtidig vil de 2 løbere sammen løbe mod de andre hold og samtidig konkurrere mod hinanden.
Ventetiden kan foregå i det opvarmede telt.
Læs hele indbydelsen her:
http://holbaekorienteringsklub.dk/nytaarsstafet/2019/

Tilmelding via www.o-service.dk

Superflot klubmesterskab!

Søndagens klubmesterskab bød på godt vejr, supergode baner og kanonflot fremmøde fra Køge OK. Hele 43 medlemmer drog til Storskoven i Hvalsø og fik fuld valuta for tilmeldingsgebyret.
Husk at de nykårede mestre vil blive hædret i klubhuset mandag den 3. december kl. 19:00 i forbindelse med den traditionelle julehyggeaften. Vi glæder os til at se rigtig mange medlemmer denne aften.

Se alle resultater fra dagens løb

Se splittider fra dagens løb

Kursus i banelægning

Vandgrød eller flæskesteg, – hvad er mest spændende?

Smag og behag er heldigvis en privat sag, men når det kommer til banelægning, så bevæger man sig ud i et minefelt, hvor der er kontant afregning hvis man, som banelægger, har valgt at lægge banerne med venstre hånd og hovedet under armen.

Eller sagt med andre ord: Hvorfor lave uspændende og forudsigelige baner når man med CONDES programmet, med nogle få klik og lidt erfaring og omtanke, kan lave nogle baneforløb, som gør løberne glade og tilfredse for at have ofret tid, benzin og tilmeldingsgebyr for at deltage?

Arbejdet i skoven og hjemme ved computeren er jo det samme, så hvorfor ikke “skrue” et superspændende løb sammen på DE SAMME POSTER når man nu alligevel skal lave arbejdet??

Klubben søger efter nye talenter som i første omgang får mulighed for at lægge baner til vore egne træningsløb. Efter et års tid bliver man koblet på et lidt større arrangement f.eks. klubbens VTR løb.

Sidegevinst:  Som banelægger vil man meget hurtigt erfare, at man bliver bedre til at “læse” skoven. Med andre ord:  Evnerne som banelægger vil også gavne evnerne som orienteringsløber!  En soleklar win win situation 🙂

Vi forventer at holde det første banelægningskursus i december måned.

Der bliver snart udsendt en Doodle invitation pr. mail. Her kan man tilmelde sig.

 

Man må kravle før………

Tak for en god aften i Gunnars sikre hænder.

Hans-Henrik, Lars, Niels og John fik snuset til OCAD, og dermed en fornemmelse af, at korttegning ikke bare lige er noget man fixer ved at knipse i fingrene.
Men som salig Richardt Møller Nielsen engang udtalte: Det eneste der kommer af sig selv er lommeuld, – alt andet kræver hårdt arbejde!
Og når blot interessen er til stede, så er man allerede godt i gang, – der mærkede man tydeligt i aftes 👍😎

Vinterglæder

Kom og vær med når vinterens bedste træningstilbud lokker.
Se den opdaterede løbsplan med kørselsvejledning HER

Også i dette vinterhalvår afvikles der en serie af 12  vintertræningsløb i det midt- og sydsjællandske. Der er en gennemgående konkurrence, som lægger op til et afslutnings/finaleløb 10. marts 2019.

Løbene giver gode muligheder for at holde formen ved lige og få løbet i andre skove, selv om nogle af dem ligger langt fra Køge.
Men der er jo altid mulighed for at arrangere fælles-transport. I løbsoversigten er der angivet links til startstederne, så det er lettere at finde frem.

Der er frit banevalg – uanset alder, dog henstilles, at man, så vidt muligt, løber det, der svarer til ens normale klasse.

Der er ingen tilmelding til løbene (bortset fra til finaleløbet). Du møder blot op mellem kl. 09:45 og 11:00 pågældende søndag og vælger en af de 7 baner. Prisen er 30 kr. pr løb (løbere u. 16 år 15 kr.),

Løbene er velegnede for både begyndere og øvede. Kontakt Erik Løvgren eller Tage Ebbensgaard hvis du har spørgsmål.

st

Birgit Dose er død.

I aftes, den 22. oktober, sov Birgit Dose stille ind omgivet af sine nærmeste.
Birgit har igennem mange mange år utrætteligt fulgt Kurt på ture til orienteringsløb i ind- og udland. Birgit var også tidligere selv en meget habil orienteringsløber, som har været på podiet ved DM stævner samt kunnet glæde sig over titlen som Sjællandsmester.
Birgit var altid klar til at hjælpe til, når Køge OK skulle arrangere løb.  Mange gange har hun stået for kiosken, og med sit venlige og milde væsen været en fin og meget værdsat repræsentant for klubben. Vi vil ære og mindes hende med varme, respekt og taknemmelighed.
Klubbens tanker går i denne svære stund til Kurt og den nærmeste familie.
Birgit skal bisættes fra Køge Kirke på fredag den 26. oktober kl. 13:00
Bestyrelsen i Køge OK
Tage Ebbensgaard, formand.