Kategoriarkiv: Klub-Nyt

Status på et flot Påskeløb

En skuffet ulv, to glade vindere og en tilfreds holdleder.

Det lykkedes ikke for den lokale ulv at sætte tænderne i nogen af de mange  orienteringsløbere fra Køge OK, som havde en rigtig flot påskeoplevelse i Vosborg heder og Stråsø plantage.

Derimod kunne klubben atter glæde sig over vore ældste medlemmer, som ufortrødent fortsætter med at løbe fra alle de øvrige.

Kurt Dose vandt de to første afdelinger i H85 og havde dermed sikret sig et så stort forspring at ingen kunne true den samlede førsteplads i klassen. Stort tillykke til Kurt.

Svend Fladberg oplevede også en sejrsstund, idet han vandt den afsluttende tredje afdeling, – oven i købet med så stort forspring at han sprang op på den samlede andenplads efter Kurt. Godt gået, og tillykke til Svend.

Vores uforlignelige holdleder Erik Løvgren havde lidt problemer med fysikken, og måtte nøjes med at gå sine baner. Det gik nu rimelig o.k. alligevel. Derudover havde han, som altid, overskud til at trøste og bakke op når en klubkammerat havde haft et dårligt løb. Hvad skulle vi egentlig gøre uden Erik?

Se alle resultaterne HER

Torsdag og fredag ved Påskeløbet

Klubbens udsendte løbere nød en fin første dag i det fantastiske forårs-/sommervejr.

Resultaterne levede dog ikke helt op til vejret,  på nær i H85, hvor Kurt Dose vandt førstedagens etape med kort afstand ned til Svend Fladberg på 2. pladsen. Det tegner rigtig spændende for de næste to dage.

Hans Henrik i mål efter et varmt løb. (det bli´r endnu varmere Langfredag!)

 

Formanden i mål  efter et godt sikkert løb. (desværre med et fejlklip!  Pok..rs!!!)

 Kurt med sin præmie for dagens førsteplads. Kurt på “pallen”.

2. dag,  Langfredag, fortsatte med decideret sommervejr. Kurt vandt igen, og Karsten løb sig til en flot tredjeplads.

Kun uheld ser ud til at kunne forhindre Kurts samlede sejr af Påskeløbet H85. Svend har endnu en god chance for at snuppe andenpladsen.

Karsten rejste sig efter torsdagens skuffelse, og har gode chancer for at ende i top 10.

Øvrige Køgeløbere må kæmpe for æren, men det er nu heller ikke så dårligt.

Der er heldigvis også tid til at teste den lokale Ulvebryg !

Hans Henrik

Karsten

Birgit

Christina

Steffen

Ole

Hanne

Elias

 

Tage

Tak for en kanon søndag

Vore forudanelser holdt stik: Den nye point fordelingsmetode viste sig at være til fordel for Køges mange deltagere ved årets første divisionsmatch, som Søllerød afholdt i en tør og solbeskinnet Rude Skov.

Amager OK og Politiet fik store klø af Køgenserne, og vi tabte kun knebent til Helsingør. Kort sagt, så var det vores bredde der bar os igennem til det flotte resultat. Det blev dog også til en enkelt klassevinder, idet Karsten Richardt ryddede bordet og satte sig velfortjent på førstepladsen i hele H70 klassen med 49 startende deltagere.  Men vi så mange andre fine indsatser, bl.a. Gunnar-Grue Sørensen, John Barnewitz og Noah Maher Christensen som vandt hver deres bane. Dagens fejlklip kunne tælles på tre fingre. Flot klaret!

 Se alle resultater fra 4. division HER   (33 sider)

                

Superweekend til de løbeglade/-gale

I den kommende weekend er der fuld bonus for skillingen! (hvor heldig har man lov til at være).

Fredag eftermiddag/aften brager det løs med sprint i Lyngby. Tilmelding er slut, men der er åbne baner.

Lørdag fortsætter festen i Tisvilde Hegn. Også her er der åbne baner. (mellemdistance)

Søndag er det helt vildt: I Tisvilde Hegn løbes der på de lange baner (også åbne)

Og som rosinen i pølseenden fortsættes der med løb i Stevns-serien på søndag. Denne gang i Sparresholm.

_________

  • og så er der forøvrigt Formel 1 løb i Bahrain på søndag, med start klokken 17:00 😉   Se starten fra 2018

Nyt blad fra DO-F

Så er det første nummer af Orientering i 2019 udkommet på nettet – og det er samtidig det første nummer, der ikke udkommer på tryk og omdeles til DOF’s medlemmers postkasser rundt om i landet.

Men indholdet er mindst lige så godt, som det plejer at være. I dette nummer kan du læse et stort portræt af Ida Bobach, om det nye talentprojekt i Nordjylland, om forskellige måder at kåre klubmestre på, om orienteringsløb i Sydkorea og meget andet.

Du finder magasinet på linket her: https://indd.adobe.com/view/066b9fe3-0ea5-4bed-8697-5e1c4f24d53e?fbclid=IwAR0rRJiQeNtN54hjcvUr91atQdaF24IQER0V2TCvvKcTGJgOHwa4JAg2xxo