Kategoriarkiv: Klub-Nyt

Mindeord

Knud Nielsen i sine yngre dage.

Klubben har modtaget den sørgelige meddelelse om, at vort mangeårige medlem Knud Nielsen, den 29. Juni 2020 er afgået ved døden i en alder af 82 år.
Knud var igennem mange år et værdsat og aktivt medlem af Køge Orienteringsklub hvor han, sammen med Bente, troligt mødte op for at hjælpe til ved vore arrangementer. Knud har også tidligere været medlem af bestyrelsen i Køge OK.
Selvom Knud i de seneste år ikke længere var aktiv løber, holdt han alligevel kontakt til klubben, ikke mindst som trofast hjælper ved de årlige skoleløb i Tangmoseskoven.

Æret være mindet om Knud.

Bestyrelsen, Køge OK

Tag med til Solskinsøen

Viking Orientering indbyder nu til et af årets højdepunkter: Bornholm Höst-Open 2020.

Mange Køgeløbere er i tidens løb rejst til klippeøen for at prøve noget terræn som på mange måder er ret forskelligt fra de sjællandske skove.

Som oftest er der stor efterspørgsel på færgebilletter og indkvartering når de ca. 1000 svenske og 500 danske løbere vælger at bruge en oktoberweekend i hinandens hyggelige og udfordrende selskab.

Husk at det nu om dage er blevet uforskammet billigt at rejse derover, så der er ikke rigtig nogen gode undskyldninger for at blive hjemme. 🙂 Se meget mere her: www.host-open.dk

Kur mod feriekedsomhed i Jonstrup Vang

Martin, som sammen med Michael, er et par meget aktive medlemmer, har lavet nogle test – baner i Jonstrup Vang baseret på de faste poster samme sted. (efter aftale med Mogens Hansen)

Martin har oprettet tre løb på O-track med navnene:

  • “TEST 1 – Jonstrup Vang – Faste Poster” den 30. juni.
  • “TEST 2 – Jonstrup Vang – Faste Poster” den 02. juli.
  • “TEST 3 – Lille Hareskov – Faste poster” den 05. juli

Han skriver: Jeg tænkte at andre fra klubben kunne have glæde af det, og derfor er her et link til at downloade kortet som PDF-fil – så man kan printe og løbe selv, og derefter uploade til O-track.
PDF kortene finder du her:

Starten til TEST 1 finder du ved den lille P-plads ved Skovvej 201, 2750 Ballerup GPS 55.755413, 12.372414

Starten til TEST 2 Parkering Hareskoven 2 på Google (https://cutt.ly/p2jonstrupvang)

Starten til TEST 3 finder du her :
https://cutt.ly/p1lillehareskov

Startliste til Sommer Cup

INSTRUKTION:  https://www.ballerup-ok.dk/images/pdf/20200606_SC_INSTRUKTION_1_afd_Bndernes_Hegn.pdf

SAMLET STARTLISTE: https://www.ballerup-ok.dk/images/pdf/20200606_SC_Startliste_1_afd.pdf

HOLD STARTLISTE:  https://www.ballerup-ok.dk/images/pdf/20200606_SC_holdstartliste.pdf

GPS til torsdag den 11. juni: https://map.krak.dk/m/2vXnZ

GPS til torsdagene den 18. og  25. juni:  https://map.krak.dk/m/f1c4s

HUSK at i altid kan finde opdaterede oplysninger på https://www.ballerup-ok.dk/lob/ballerup-sommer-cup

Resultater fra Vemmedrup

Tak til de 32 deltagerne for en fin indsats på den solvarme asfalt i Vemmedrup. Sveden tapløb så at man kunne følge sporet på fortovet 🙂

Coronaordningen med fire stk. 10 mands hold á 60 minutter fungerede atter til Mettes fulde tilfredshed.

Hermed er det slut med tirsdagstræningsløb i denne omgang. På næste torsdag mødes vi til Sommercup i Ballerup.

Grublekassen

Her i “grublekassen” vil der jævnligt blive tilføjet nye opgaver fra blandt andet vore venner i Scottish Orienteering.
Match de otte terrænbilleder med den rigtige postdefinition.

Facitliste

Pinseløb

Hermed indbydelsen til årets selvtræning på Vesterlyng 2. pinsedag

Bemærk, at man selv skal printe løbskortet hjemmefra, og at start perioden er udvidet til tidsrummet kl. 9 – 14. Banerne er klar til udprintning fra link herover.

Håber i hver især vil få jer en god tur i det fantastiske løbsterræn på Vesterlyng.

Med O-hilsen

Jesper Børsting, Herlufsholm

Tag med til Sommercup

Når vore egne forårs træningsløb er overstået, går turen til Sommercup. Der er tradition for at mange Køgeløbere deltager i de tre hyggelige torsdags aftenløb i Ballerup og nærmeste omegn.

Se mere info her: https://www.ballerup-ok.dk/lob/ballerup-sommer-cup

Der er tilmelding på O-service, men Erik Løvgren hjælper gerne til med dette. Kontakt ham på 41667012 (vent ikke for længe)

NYT OM BALLERUP SOMMER CUP 2020

Ballerup Sommer Cup gennemføres i år som CORONA løb. Det betyder store ændringer, i forhold til det vi er vant til. Der vil være flere forholdsregler, der skal overholdes.

Max. deltager antal 200 personer !!  Efter først til mølle, og kun via O-service.

Sidste frist for tilmelding er mandag før løbet.

Ved tilmelding bedes alle notere ønsket starttid under ”bemærkninger”, 15 -16, 16 – 17, 17 – 18, 18 -19, og hvem man evt. gerne vil starte sammen med, så vil vi forsøge at stille alle tilfreds med tildeling af tider.

Af hensyn til Covid-19 reglerne, må max. 30/50 personer være til stede samtidig, og med afstand på min. 1 meter mellem hver. (Vi kender først antal efter 1. juni).

For at modvirke for mange i start- og mål-området, vil starten gå fra kl. 15 – 19, med ca. 50 startende pr. time. Politiet kan udskrive bøder på 2.500kr pr. deltager, incl. arrangørerne, hvis der er mere end 30/50 personer samlet i start, mål eller på P-pladsen.

Der vil derfor blive tildelt starttid for løberne, der skal overholdes. Man går direkte fra P til start, max. 15 min. før sin starttid. Kommer flere sammen i bil, går man samlet til start ifølge først startendes tid, og får nye starttider til de øvrige.

Der skal sprittes hænder og SI-brik ved start, inden man går i skoven, og efter målgang, inden aflæsning af SI-brik. Håndsprit findes både ved start og mål.

Direkte efter målgang aflæses SI-brik, herefter går man til bilerne, venter på evt. medpassagerer her, og kører hjem og ser resultaterne https://liveresultat.orientering.se/ , Winsplit samt O-service og BOKs hjemmesider.

Husk selv at medbringe væske, der er ikke vand/saft i skoven eller ved mål.

Der vil ikke være:                                                  Stævneplads, stævnekontor, lejebrikker, salg af åbne baner, toilet, bad, omklædningsrum, startlister, resultatlister, løse definitioner, stræktider, væske, kiosk mm.                                   

Start- og resultatlister vil kun findes på nettet.

Der er ikke: præmier til vinderne, lodtrækningspræmier eller fællesspisning efter sidste afdeling d. 25. juni.

Prisen for løbene fastholdes, 180kr for senior og 120kr for junior ved tilmelding til alle tre løb, og 80kr for senior og 55kr for junior til enkelt afdeling, på grund af de Covid-19 specifikke udgifter ved afholdelse af arrangementerne.

OBS !! Ingen lejebrikker, lån en brik i egen klub, hvis du ikke har en. Ingen åbne baner.

Corona reglerne skal overholdes, vask hænder inden du går hjemme fra, hold afstand, min. 1 meter, også ved posterne, vær ikke flere end man må være i start, mål og parkering.  (30/50 pers. alt efter hvad Mette og Søren melder ud d. 1. juni, og gældende fra 8. juni).

Ved sygdom sender du en mail til tilmelderen, og får dine startpenge tilbage. Vi ønsker ingen syge i skoven.

Ændringer af tilmelding, baneskift eller lignende kan kun ske ved mail eller SMS til tilmelderen.

Se i øvrigt Dansk Orienterings Forbund’s ”Anvisninger og anbefalinger til deltagere i orienteringsstævner”.  https://dof.dk/images/Forbundet/Dokumenter/Corona-anbefalinger_til_deltagere.pdf