Kategoriarkiv: Klub-Nyt

Pinseløb

Traditioner er til for at bestå!

Dette gælder naturligvis også det traditionelle Pinseløb som også i år afholdes på Vesterlyng.

Indbydelse  / Instruktion:   Vesterlyng 2019

Tilmelding senest mandag den 3. juni (dog begrænset mulighed for tilmelding på dagen)

DM Bronze til Gerda Marie

Lørdagens DM Sprint i Grindsted resulterede i en flot tredjeplads til Gerda Marie. Stort tillykke fra hele klubben!

Gunnar skriver om weekenden:

Seks Køge-løbere (Bo, Freja, Mathilde, Karsten, Gerda Marie og Gunnar) stillede op lørdag og alle fik en god o-oplevelse. Vi savnede jo en del Køge-løbere, som kunne have fået en rigtig god oplevelse…. Byen var mere o-spændende, end vi på forhånd havde troet, og det gav selvfølgelig et ekstra moment, at arrangørerne havde lavet kunstige spærringer i hovedgaden. Det bedste resultat stod Gerda Marie for med en flot tredieplads.
Søndag var der DM-sprint-stafet med kun fem konkurrenceklasser. Køge stillede op med et hold i H/D60, som er den “ældste” klasse. Karsten, Gerda Marie og Gunnar kæmpede bravt mod de noget yngre deltagere og endte på en hæderlig 7. plads.
  

500 skolebørn på O-løb i Tangmosen

Takket være en garvet og erfaren flok af klubbens seniormedlemmer lykkedes det endnu engang at arrangere en fin dag i skoven for ca. 500 skoleelever fra Køgebugt området.

Stor tak til alle de som hjalp til, samt til “ungerne” som tog udfordringen op med lyst og iver.

                                      

Status på et flot Påskeløb

En skuffet ulv, to glade vindere og en tilfreds holdleder.

Det lykkedes ikke for den lokale ulv at sætte tænderne i nogen af de mange  orienteringsløbere fra Køge OK, som havde en rigtig flot påskeoplevelse i Vosborg heder og Stråsø plantage.

Derimod kunne klubben atter glæde sig over vore ældste medlemmer, som ufortrødent fortsætter med at løbe fra alle de øvrige.

Kurt Dose vandt de to første afdelinger i H85 og havde dermed sikret sig et så stort forspring at ingen kunne true den samlede førsteplads i klassen. Stort tillykke til Kurt.

Svend Fladberg oplevede også en sejrsstund, idet han vandt den afsluttende tredje afdeling, – oven i købet med så stort forspring at han sprang op på den samlede andenplads efter Kurt. Godt gået, og tillykke til Svend.

Vores uforlignelige holdleder Erik Løvgren havde lidt problemer med fysikken, og måtte nøjes med at gå sine baner. Det gik nu rimelig o.k. alligevel. Derudover havde han, som altid, overskud til at trøste og bakke op når en klubkammerat havde haft et dårligt løb. Hvad skulle vi egentlig gøre uden Erik?

Se alle resultaterne HER  

Lette baner til langløberne

Orienteringssporten har i lang tid savnet et tilbud til – fortrinsvis – yngre løbere / motionister som gerne vil løbe langt, men på baner med let/nem orientering.

Mange voksne nybegyndere har i tidens løb “knækket nakken” og mistet motivationen på de lange svære baner, og har derfor måttet nøjes med at løbe de lette korte baner på ca. 3 km., selvom benene og konditionen hellere ville og kunne løbe 8 – 12 kilometer (eller mere!)

Derfor dette nye tiltag som bliver tilbudt i løbet af foråret:

DSR´s O-sektion arrangerer det 74. Stifinderløb den 28. april 2019 i Gribskov Nord.  Her tilbyder man en ”ret let” bane på 9,8 km. Der er måske lidt flere momenter på den, end der er på en normal let bane, men grundlæggende er den let.  Banen er lagt ind i O-service som Åben 8, men kan også købes “på dagen”. (evt. uden medlemskab af Køge OK)  

Tisvilde Hegn OK tilbyder åbne baner på 10 km let og 10 km mellemsvær ved SM-lang, søndag den 12. mai Tisvilde hegn.  Banerne kan også købes “på dagen”. (evt. uden medlemskab af Køge OK) 

Køge OK vil forsøgsvis også tilbyde en lang let bane i forbindelse med forårets træningsløb.

Behov for mere info?  – kontakt evt.  Erik Løvgren  tlf. 4166 7012

Torsdag og fredag ved Påskeløbet

Klubbens udsendte løbere nød en fin første dag i det fantastiske forårs-/sommervejr.

Resultaterne levede dog ikke helt op til vejret,  på nær i H85, hvor Kurt Dose vandt førstedagens etape med kort afstand ned til Svend Fladberg på 2. pladsen. Det tegner rigtig spændende for de næste to dage.

Hans Henrik i mål efter et varmt løb. (det bli´r endnu varmere Langfredag!)

 

Formanden i mål  efter et godt sikkert løb. (desværre med et fejlklip!  Pok..rs!!!)

 Kurt med sin præmie for dagens førsteplads. Kurt på “pallen”.

2. dag,  Langfredag, fortsatte med decideret sommervejr. Kurt vandt igen, og Karsten løb sig til en flot tredjeplads.

Kun uheld ser ud til at kunne forhindre Kurts samlede sejr af Påskeløbet H85. Svend har endnu en god chance for at snuppe andenpladsen.

Karsten rejste sig efter torsdagens skuffelse, og har gode chancer for at ende i top 10.

Øvrige Køgeløbere må kæmpe for æren, men det er nu heller ikke så dårligt.

Der er heldigvis også tid til at teste den lokale Ulvebryg !

Hans Henrik

Karsten

Birgit

Christina

Steffen

Ole

Hanne

Elias

 

Tage