Kategoriarkiv: Løbsberetninger

Bare vi var flere . .

Weekendens DM tur til Vestjyllands skønne natur resulterede ikke i besøg på medalje skamlerne.  Til gengæld kunne Køgeløberne glæde sig over flotte naturoplevelser og løb i terræner som er meget anderledes end den velplejede sjællandske natur.  Hvor ville det være skønt om lidt flere tog med på langfart engang imellem. Det er slet ikke farligt 😀

Udsnit af H70 banen i Stråsø. Som det ses, så var der ikke helt enighed om vejvalgene. 🙂

 

Gunnar Sjællandsmester. Flot tredjeplads til Erik

Weekendens Sjællands mesterskaber i Tisvilde Hegn sluttede på bedste måde, da Gunnar Grue-Sørensen sikrede sig en overbevisende sejr i H70.

I klassen H75 var der også en rigtig fin præstation fra Erik Løvgren som sikrede sig en velfortjent tredjeplads.

Glade løbere efter søndagens individuelle strabadser.

 

I lørdagens stafet M/K180 deltog fire hold, med følgende resultat:

  1. FSK
  2. Køge OK 1:   Karsten, Gerda-Marie og Gunnar
  3. Holbæk
  4. Køge OK 2:  Tage, Birgit og Erik.
Exif_JPEG_420

Rapport fra en ultrafin tur til Skåne

Søndag den 8. august drog tre friske fyre til skovene ved Skuddarp. (ved Tyringe, sydvest for Hässelholm). Her skulle de Skånske mesterskaber i ultralang afholdes. De to “Sveriges-begyndere” Carsten Mogensen og den gamle gråhårede formand skulle forsøge sig i nyt terræn i kyndig selskab med “Sveriges-veteranen” Karsten Richardt.  Alle havde en god tur uden alt for mange fejltagelser, men det var dejlig hårdt undervejs, specielt med Hjortaröds Mosen som et bekendtskab som vi nok vil prøve at løbe udenom næste gang.

Klik to gange på kortet for at forstørre.

 

Resultater 

H70 Ultra   (16 startende)

  • 5  Karsten Richardt      1:11:34
  • 11 Tage Ebbensgaard  1:27:21

H55   ( 14 startende)

  • 12   Carsten Mogensen   1:24:59

Beretning fra en begyndertur til Blekinge

Weekend stævnet “Havs OL” ved det idylliske Järnavik på skærgårdskysten i Blekinge, 240 km fra Køge, har igennem mange år haft Køgeløbere blandt de ca. 1100 deltagere. Blandt andet har Kurt Dose tidligere vundet sin klasse ved stævnet, og Karsten Richardt har også leveret fine resultater på stedet.

Så i år skulle det endelig være, – nu skulle jeg prøve det. Og det startede med et godt resultat om lørdagen, hvor det blev til en 17. plads ud af 39 startende i H70 med 17 minutters afstand op til vinderen. 

Klik to gange på kortet for at forstørre.

Dag 1

Så optimismen var stor om søndagen ved starten på den anden løbsdag, men ak: Hvor længe var Adam og Eva i Paradis?

Det blev en voldsom nedtur, hvor jeg raslede  ned på en 38. plads ud af 45 startende. Det gik fint til og med P4, hvorefter jeg smed ca. 12 minutter på P5. Elendigheden fortsatte på P13 hvor jeg soldede ca. 6 minutter på en helt tosset måde: Postcirklerne lå meget tæt op af hinanden i området, så da jeg havde klippet P12 gik jeg selvfølgelig efter næste post, som måtte hedde noget med et 3 tal. Desværre var der ikke noget 1 tal foran 3 tallet, men det skulle jeg som sagt bruge cirka seks minutter på at gennemskue. Nu skal dertil siges at det var meget varmt,  jeg var noget udmattet, sveden løb ned i øjnene og i det hele taget kan jeg finde på rigtig mange dumme og sjove undskyldninger.  (det kender vi vist alle!)

Dag 2

Men alt i alt en rigtig god weekend som varmt kan anbefales, hvis man trænger til afveksling fra grøfterne i Lellinge.

Gerda Marie og Gunnar var også med, og sluttede begge dage i top 10. Karsten deltog om søndagen, men måtte nøjes med placering længere nede i tabellen, cirka 5 minutter hurtigere end undertegnede.