Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Det bli´r hammer hammer fedt

Höst-Open på Bornholm står for døren, men du kan stadig nå at slå følge med de foreløbigt 12 køgeløbere som har tilmeldt sig o-festen sammen med de øvrige 560 danskere, og ca. samme antal svenskere. Det bli´r en fest! Eftertilmeldingsfristen er den 25. oktober. Selve stævnet starter med løb på Hammeren den 30. oktober og der afsluttes i Bolsterbjerg om søndagen. Tag med til klippeøen, – der er noget ganske andet end de flade stenløse grøfteskove på Stevns 🙂

Bare vi var flere . .

Weekendens DM tur til Vestjyllands skønne natur resulterede ikke i besøg på medalje skamlerne.  Til gengæld kunne Køgeløberne glæde sig over flotte naturoplevelser og løb i terræner som er meget anderledes end den velplejede sjællandske natur.  Hvor ville det være skønt om lidt flere tog med på langfart engang imellem. Det er slet ikke farligt 😀

Udsnit af H70 banen i Stråsø. Som det ses, så var der ikke helt enighed om vejvalgene. 🙂

 

Nyt om Höst Åben

Kære Køge OK

Ekstra afgang til Christiansø om torsdagen
Da de oprindeligt planlagte afgange fredag er så godt som udsolgt er der nu åbnet for, at der også kan løbes sprint på Christiansø om torsdagen. Der bliver afgang fra Gudhjem torsdag kl. 15.00 og retur kl. 18.00. 

 Fordi færgebilletterne til Christiansø kan bestilles/afbestilles løbende kan det forekomme, at der kommer billetter til salg igen. Kig på Christiansøfartens hjemmeside hvis du vil se om der er blevet noget ledigt. NB! Hvis ikke man har bestilt/købt en færgebillet til Christiansø er det ikke muligt at deltage i sprinten på Christiansø selvom man tilmelder sig løbet.

Ekstra sprint i Gudhjem
Sprinten på Christiansø har vist sig at være så populær, at alle færgebilletter hurtigt er blevet udsolgt. Vi udbyder derfor nu også en sprint i Gudhjem med det formål, at de løbere som ikke nåede at få en billet til Christiansø også får en mulighed for at løbe sprint fredag. Løbet afvikles som put’n’run, og der er åbent i tidsrummet mellem 14.00 og 16.00. 

Løbet er primært beregnet til de løbere som ikke skal med til Christiansø, men som stadig gerne vil løbe sprint om fredagen. Det vil dog også være muligt for de løbere der løber på Christiansø torsdag eftermiddag eller fredag morgen, at løbe sprinten i Gudhjem hvis de har tid og lyst, dog kun på åbne baner. 

Sprinten i Gudhjem afvikles på de baner, som oprindeligt er beregnet som “backup” i det tilfælde at sprinten på Christiansø må aflyses pga. vejret. Bemærk venligst, at skulle sprinten på Christiansø blive flyttet til Gudhjem vil løbere tilmeldte begge løb (som så afvikles på de samme baner i Gudhjem) ikke få det ene startgebyr refunderet. 

Børnepasning
Det er nu muligt at få børnepasning og dette kan bookes via vores mail: info1@host-open.dk

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at sende en mail til vores stævnesekretær Camilla Damkilde Christensen på info1@host-open.dk

Hjælp klubben!

Det bli´r godt nok spændende!

Årets op-/nedrykningsmatch afholdes den 10. oktober i Hedeland, hvor klubben senest afholdt træningsløb i oktober 2020. 

Vi får brug for alle der kan kravle, lunte, løbe eller gå, så sæt et meget stort X i kalenderen.

Vi skal helst sikre os mindst en andenplads i firekampen mellem:

  • Køge OK,
  • Amager OK,
  • Helsingør OK
  • Herlufsholm OK. 

Nummer 1 og 2 bliver i / rykker op i 3. division. Nummer 3 og 4 må rykke ned i eller forblive i 4. division.  Vi har en realistisk chance for at forblive i 3. division, men det bliver spændende. MEGET spændende.

Se her:  indbydelse

  • Tilmelding er nu åbnet i O-service, men du er også velkommen til at kontakte Erik Løvgren på 4166 7012 for at blive tilmeldt.

Vigtig info vedr. Höst åben

SPRINT PÅ CHRISTIANSØ FREDAG DEN 29. OKTOBER 2021

Igen i år arrangerer Politiets Idrætsforening København en bysprint i forbindelse med Höst-Open og giver derved mulighed for at deltage i hele tre løb i en forlænget weekend. Bysprinten foregår fredag den 29. oktober på Christiansø og afvikles som “put-n-run”.

Ertholmene byder på meget specielle og helt unikke forhold for O-løb. Du kan få en fornemmelse for terræn og muligheder ved at se en video fra DPM 2016 eller følg linket her https://youtu.be/fr-FPeZMHPQ

Der løbes på nytegnet sprintkort over Christiansø. Kortet tegnes efter den nye sprintnorm ISSprOM 2019. Ækvidistance: 2,5 m.  Kortmålestok: 1:4000, dog 1:3000 for de ældre klasser

Transport
I anledning af Höst-Open har Christiansøfarten indsat tre ekstra afgange (t/r) på ruten Gudhjem-Christiansø fredag den 29. oktober. Der vil være afgang fra Gudhjem kl. 10.00, 12.30 og 15.00, og retur fra Christiansø igen kl. 13.45, 16.15, og 18.30. Prisen er DKK 200 for voksne (fyldt 16 år), og DKK 110 for børn. 

Deltagerne skal selv sørge for at købe billet hos Christiansøfarten. Man kan nøjes med at booke billet i første omgang, men senest to uger før løbsdagen skal betalingen falde. Hvis man fortryder kan man op til én uge før løbsdagen melde fra og få sine penge retur. Bliver turen aflyst pga. dårligt vejr, får alle der har købt billet deres penge retur. 

NB! Der bliver ikke mulighed for (ret meget) sightseeing på øerne, da alle deltagere skal tage retur til Bornholm med første mulige færge. Er man fx taget med fra Gudhjem kl. 10.00 skal man tage retur igen med afgangen kl. 13.45 osv.

Udnyttes alle afgange fuldt ud kan der maksimalt transporteres 700 deltagere frem og tilbage. For at udnytte kapaciteten bedst muligt opfordrer vi derfor til, at de der er ankommet til Bornholm inden fredag booker billet til den tidlige afgang kl. 10.00. De der ankommer til Rønne med afgang fra Ystad kl. 08.30 bedes benytte afgangen kl. 12.30 fra Gudhjem. Dermed skulle der være mest mulig plads på afgangen kl. 15.00 til de der først kommer med færgen fra Ystad kl. 12.30.

For at Christiansøfarten kan få økonomi i at sejle for os, skal der minimum være 350 betalende deltagere. Er der to uger før løbsdagen ikke modtaget betaling fra mindst 350 deltagere, vil turen blive aflyst, og der vil i stedet blive løbet i Gudhjem. Også i denne situation vil alle der har købt færgebillet få deres indbetalte beløb retur.

Hvad gør vi hvis vejret er dårligt?
Der bliver kun afviklet sprint på Christiansø, såfremt det er godt sejlvejr. Hverken arrangører eller Christiansøfarten har nogen interesse i søsyge o-løbere, hvorfor der i dagene op til Höst-Open – så snart en pålidelig vejrudsigt foreligger – vil blive taget stilling til, om der sejles til Christiansø, eller om vi i stedet vælger at løbe på et nytegnet kort i Gudhjem. Og Christiansø ligger der jo også i 2022.

Fine resultater ved årets Vikingedyst

Der er en langvarig tradition for at klubben er repræsenteret ved Vikingedysten i Sønderjylland, således også i 2021 udgaven som blev afholdt i den forgangne weekend. Gunnar trak det længste strå i H70 klassen. Tillykke, – også til Gerda Marie og Karsten.

  Gunnar G-S Gerda Marie C Karsten R
1. afd. placering 8 4 12
2. afd. placering 2 5 9
3. afd. placering 1 6 5
 
Samlet resultat 1 5 8