Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Medaljeregn ved DM mellem

Det styrtregnede da vi kørte hjemmefra, men i Nordsjælland var det fint vejr, og vore raske løbere tog for sig af de rigtig fine placeringer:

H70  Bronze   Gunnar Grue-Sørensen

D80  Sølv   Hanne Hansen

H85  Guld   Palle Bay

H85  Sølv   Svend Fladberg

H/D 90  Guld   Kurt Dose

Stort tillykke til alle medaljører, og bedre held og lykke næste gang til Erik, Birgit, Gerda-Marie, Niels, Karsten og Tage.

Alle vore løbere kom i mål uden fejlklip.  😀

Resultater fra Firemileskoven

Foto: Erik Løvgren

Tak til deltagerne for en fin eftermiddag/aften med en uventet vejvalgsmulighed på sidste stræk. Banelæggeren er noget imponeret over at 29 af 32 deltagere valgte vejen gennem det trange rør. Godt kravlet! Coronaordningen med fire stk. 10 mands hold á 60 minutter fungerede atter fint. Tirsdag den 2. juni står programmet på by-orienteringsløb i Vemmedrup. Vi glæder os til at se rigtig mange.

Resultater fra Tangmosen

Selvom det dryppede lidt, og truede med regn, så holdt det næsten tæt, så at 31 friske løbere kunne udforske diverse hjørner og afkroge i Tangmosen.

Simon vandt den sorte bane

Jacob vandt den Blå bane

Anna vand den Hvide bane

Næste tirsdag bliver det i Greve Skov at slaget skal stå. Vi er klar til at starte kl. 16:00 og seneste startmulighed er kl. 19:00.

Vi ses 😀

Resultater fra Skovhusvænge 5.5.2020

Tak til Niels for et godt løb i det skønne Skovhusvænge.

Og tak til alle de brave løbere, som tydeligvis – i fulde drag – nød at få løbeskoene på, og atter mødes med længe savnede klubkammerater. Det er fint nok med selvtræning, men det sociale liv på en stævneplads sætter lige prikken over i-et. Også selv om det indtil videre sker på to meters afstand. Sikkerheden går det rigtig fint med. Der er max. 2-3 løbere i startområdet, og efter målgang forsvinder løberne hurtigt til bilerne hvor omklædningen finder sted.

Simon vandt den sorte bane

Jacob vandt den blå bane

Camilla og Tonja vandt den hvide bane.

Forårstræningen fortsætter de kommende tre (evt. fire) tirsdage. Vi afventer nyt fra Mette Frederiksen i slutningen af indeværende uge, før vi melder endelig ud med tid og sted for de kommende løb.

Vi udsender et nyhedsbrev pr. mail lige så snart der er mere klarhed over situationen.

Tureby resultater

Tak til alle friske deltagere i vort første forårstræningsløb. Det var rigtig godt et se jer igen. Også dejligt at se nogle nye ansigter, – vi håber at i har fået lyst til at fortsætte med verdens bedste sport. 🙂

Vi ses igen på næste tirsdag, den 5. maj, i dejlige Skovhusvænge.

Malene og Niels vandt den sorte bane

Henning vandt den blå bane

Birger vandt den hvide bane

OBS: Divisionsmatchen den 17. maj er desværre blevet aflyst p.g.a. Coronasituationen.