Alle indlæg af Tage Ebbensgaard

Nyt blad fra DO-F

Så er det første nummer af Orientering i 2019 udkommet på nettet – og det er samtidig det første nummer, der ikke udkommer på tryk og omdeles til DOF’s medlemmers postkasser rundt om i landet.

Men indholdet er mindst lige så godt, som det plejer at være. I dette nummer kan du læse et stort portræt af Ida Bobach, om det nye talentprojekt i Nordjylland, om forskellige måder at kåre klubmestre på, om orienteringsløb i Sydkorea og meget andet.

Du finder magasinet på linket her: https://indd.adobe.com/view/066b9fe3-0ea5-4bed-8697-5e1c4f24d53e?fbclid=IwAR0rRJiQeNtN54hjcvUr91atQdaF24IQER0V2TCvvKcTGJgOHwa4JAg2xxo

SM sprint & Sjællandssprint

Den 16. juni afholdes SM sprint med Køge OK som arrangør.

SM indbydelse    

Samme dag afholdes 3. afdeling af “Sjællandssprinten” umiddelbart efter SM løbet og fra samme stævneplads. Se indbydelsen her:  

Sjællandssprinten indbydelse   

 

Invitation  . Sealand Sprint Championship
Pas på: Vore banelæggere kan være rigtig onde 🙂

Mon ikke denne udtalelse meget godt dækker hvad der løb gennem hovedet på alle der blev fanget på den forkerte side af plankeværket 󾰀

Slået op af Køge Orienteringsklub i Søndag den 5. juni 2016

Lette baner til langløberne

Orienteringssporten har i lang tid savnet et tilbud til – fortrinsvis – yngre løbere / motionister som gerne vil løbe langt, men på baner med let/nem orientering.

Mange voksne nybegyndere har i tidens løb “knækket nakken” og mistet motivationen på de lange svære baner, og har derfor måttet nøjes med at løbe de lette korte baner på ca. 3 km., selvom benene og konditionen hellere ville og kunne løbe 8 – 12 kilometer (eller mere!)

Derfor dette nye tiltag som bliver tilbudt i løbet af foråret:

DSR´s O-sektion arrangerer det 74. Stifinderløb den 28. april 2019 i Gribskov Nord.  Her tilbyder man en ”ret let” bane på 9,8 km. Der er måske lidt flere momenter på den, end der er på en normal let bane, men grundlæggende er den let.  Banen er lagt ind i O-service som Åben 8, men kan også købes “på dagen”. (evt. uden medlemskab af Køge OK)  

Tisvilde Hegn OK tilbyder åbne baner på 10 km let og 10 km mellemsvær ved SM-lang, søndag den 12. mai Tisvilde hegn.  Banerne kan også købes “på dagen”. (evt. uden medlemskab af Køge OK) 

Køge OK vil forsøgsvis også tilbyde en lang let bane i forbindelse med forårets træningsløb.

Behov for mere info?  – kontakt evt.  Erik Løvgren  tlf. 4166 7012

Fin afslutning på VTR

VTR sæsonen afsluttedes med et godt løb i Annebjerg Skov ved Nykøbing Sjælland. Holbæk OK havde lavet et godt arrangement med efterfølgende mad/drikke og præmieuddeling.

Køge OK fik ikke de fleste medaljer, men vi kunne alligevel tage hjem med en god følelse i maven. Som formanden ville sige det på sin fødeegns dialekt: “Det war æt så ring”

  VINDER af Sort Lang D:    Jette Grimstrup  VINDER af Sort Kort >60 D:   Gerda-Marie Christiansen

    Alderspræsidenten holder styr på de unge mennesker. 🙂  Ungdomsafdelingen igang med en seriøs O-snak  🙂  O-løbere er faktisk ganske nydelige mennesker!  🙂  Så er den festlige energidrik kommet på bordet! 😀 – ved nabobordet går hyggesnakken fint over sodavand 😀 – og sejle nedad igen 😀

Ulfborg kalder i Påsken

For en fast kerne i klubben vil Påske uden Påskeløb være lige så underligt som Jul uden andesteg.

I år finder det store stævne sted i det spændende område umiddelbart nordøst for Ulfborg.

  • Stævnet starter Skærtorsdag kl. 11    (3 timers køretid fra Køge)
  • Langfredag løbes 2. afdeling
  • Påskelørdag løbes sidste afdeling (jagtstart)

Se indbydelsen her   Tilmelding i O-service senest 29. marts.

Forslag til to overnatninger i nærheden:

 Fem minutter i bil til parkeringen ved stævnepladsen. To overnatninger for to personer i dobbeltværelse med morgenmad.

Tyve minutter i bil til parkeringen ved stævnepladsen. To overnatninger for to personer i dobbeltværelse uden morgenmad. (kan tilkøbes)

 Tyve minutter i bil til parkeringen ved stævnepladsen. To overnatninger for op til otte personer fordelt i tre soveværelser. Selvforplejning.

Sæt X i kalenderen

Årets første divisionsløb finder sted på Palmesøndag. Sjældent har spændingen været større. Dette skyldes naturligvis at reglementet er blevet ændret, blandt andet til fordel for de klubber som sender mange løbere i skoven.  Heriblandt Køge OK.

Vi har det næsten som børn har det op til Juleaften: Vil den nye pointfordeling medføre nye tider for Køge OK?  Tør vi drømme om 3. division i stedet for 4., hvor vi har befundet os godt i temmelig mange år? Vi er meget klogere når første afdeling er løbet den 14. april, men eet er sikkert: Vi skal have så mange som muligt med i Rude Skov.

Invitation  

VTR Natløb

Kom med ud i den sorte skov og oplev O-løb på en helt ny måde.

Baner (ej kønsopdelt)
Langenatten, sort ca. 7 km
Kortenatten, sort ca. 5 km
Mininatten, sort ca. 3 km
Lettenatten, hvid ca. 3 km (skygning tilladt)

De sorte baner er gaflede eller har valgfrie poster, så løberne spredes.

Starttid
Tirsdage med fællesstart kl. 19.00, så kom gerne i god tid og bliv registreret inden starten.
Poster indsamles fra kl. 20.30!
Starttiden er fastsat af hensyn til hjemtransport på en hverdagsaften for løbere og arrangører.

Startgebyr
30 kr. – dog kun 15 kr. til og med H/D -16, inklusive hele det kalenderår, hvor man fylder 16 år.
Resultater og tidtagning
Tidtagning med SportIdent, evt. blot strimmelprinter.
Resultater offentliggøres efterfølgende på den arrangerende klubs hjemmeside.