Alle indlæg af Tage Ebbensgaard

500 skolebørn på O-løb i Tangmosen

Takket være en garvet og erfaren flok af klubbens seniormedlemmer lykkedes det endnu engang at arrangere en fin dag i skoven for ca. 500 skoleelever fra Køgebugt området.

Stor tak til alle de som hjalp til, samt til “ungerne” som tog udfordringen op med lyst og iver.

                                      

SM sprint & Sjællandssprint

Den 16. juni afholdes SM sprint med Køge OK som arrangør.

Samme dag afholdes 3. afdeling af “Sjællandssprinten” umiddelbart efter SM løbet og fra samme stævneplads. Se indbydelsen her:  

Pas på: Vore banelæggere kan være rigtig onde 🙂

Mon ikke denne udtalelse meget godt dækker hvad der løb gennem hovedet på alle der blev fanget på den forkerte side af plankeværket 󾰀

Slået op af Køge Orienteringsklub i Søndag den 5. juni 2016

Resultat af Pølseløbet + fotos

Tak for fint fremmøde, ihærdig indsats, god appetit og godt humør.
Pølseløb 2019 resultater

Rød ( 2,2 km mellemsvær )
1. Noah, Emilie og Maria Christensen. 29 min.
2. Camilla og Tonja Torm. 37 min.
3. Freja Pedersen. 38 min.
3. Hanne Hansen. 38 min.

Kradser ( 1,2 Km Let )
1. Elliot Christensen. 15 min
2. Victor Koziara. 18 min
3. Erling Hansen. 22 min

Pølseløb 2019 stræktider svære baner

 

Festen fortsætter med Sommer Cup i Ballerup. Se mere info andet steds på hjemmesiden.

       

Fin SM weekend i Tisvilde Hegn

SM Lang i Tisvilde Hegn blev endnu en god dag for Køge OK.

Lørdagens stafet resulterede i en tilfredsstillende 2. plads til trioen Gerda Marie, Gunnar og Karsten. De havde selv troet og håbet på guld, men stafet er en uberegnelig disciplin hvor meget kan gå godt og ligeså meget kan gå galt.

Søndagens lange løb fik til gengæld et gyldent skær, da H85 klassen endte med følgende resultat:

  • Guld til Svend Fladberg
  • 2. plads til Palle Bay
  • 3. plads til Kurt Dose

I H65 klassen var Gunnar 23 sekunder fra guldet, så det blev til en ny andenplads, men som man siger: Sølv er også godt!

 

Status på et flot Påskeløb

En skuffet ulv, to glade vindere og en tilfreds holdleder.

Det lykkedes ikke for den lokale ulv at sætte tænderne i nogen af de mange  orienteringsløbere fra Køge OK, som havde en rigtig flot påskeoplevelse i Vosborg heder og Stråsø plantage.

Derimod kunne klubben atter glæde sig over vore ældste medlemmer, som ufortrødent fortsætter med at løbe fra alle de øvrige.

Kurt Dose vandt de to første afdelinger i H85 og havde dermed sikret sig et så stort forspring at ingen kunne true den samlede førsteplads i klassen. Stort tillykke til Kurt.

Svend Fladberg oplevede også en sejrsstund, idet han vandt den afsluttende tredje afdeling, – oven i købet med så stort forspring at han sprang op på den samlede andenplads efter Kurt. Godt gået, og tillykke til Svend.

Vores uforlignelige holdleder Erik Løvgren havde lidt problemer med fysikken, og måtte nøjes med at gå sine baner. Det gik nu rimelig o.k. alligevel. Derudover havde han, som altid, overskud til at trøste og bakke op når en klubkammerat havde haft et dårligt løb. Hvad skulle vi egentlig gøre uden Erik?

Se alle resultaterne HER  

Lette baner til langløberne

Orienteringssporten har i lang tid savnet et tilbud til – fortrinsvis – yngre løbere / motionister som gerne vil løbe langt, men på baner med let/nem orientering.

Mange voksne nybegyndere har i tidens løb “knækket nakken” og mistet motivationen på de lange svære baner, og har derfor måttet nøjes med at løbe de lette korte baner på ca. 3 km., selvom benene og konditionen hellere ville og kunne løbe 8 – 12 kilometer (eller mere!)

Derfor dette nye tiltag som bliver tilbudt i løbet af foråret:

DSR´s O-sektion arrangerer det 74. Stifinderløb den 28. april 2019 i Gribskov Nord.  Her tilbyder man en ”ret let” bane på 9,8 km. Der er måske lidt flere momenter på den, end der er på en normal let bane, men grundlæggende er den let.  Banen er lagt ind i O-service som Åben 8, men kan også købes “på dagen”. (evt. uden medlemskab af Køge OK)  

Tisvilde Hegn OK tilbyder åbne baner på 10 km let og 10 km mellemsvær ved SM-lang, søndag den 12. mai Tisvilde hegn.  Banerne kan også købes “på dagen”. (evt. uden medlemskab af Køge OK) 

Køge OK vil forsøgsvis også tilbyde en lang let bane i forbindelse med forårets træningsløb.

Behov for mere info?  – kontakt evt.  Erik Løvgren  tlf. 4166 7012