Alle indlæg af Tage Ebbensgaard

Tak fra Hennings familie

Til Køge Orienteringsklub
Mange tak for jeres støtte og hjælp i forbindelse med min fars død.
Tak for jeres besøg, opkald og jeres store hjælp den 23/9.
Min far var en skovens mand. Han elskede at komme ud i skoven og løbe, om det var alene om morgenen eller med jer andre til stævner eller træning var lige fedt. Han har altid sagt, at hvis han selv kunne vælge, så ville han dø i skoven…. det ønske fik han opfyldt.
Han elskede klubben og hans arbejde i bestyrelsen. Han gik meget op i jeres flytning fra stadion til spejderhytten…. og at der var orden i materialecontaineren.
Tak til alle fra klubben, der mødte op til bisættelsen enten fysisk eller i tanker, og tak for de flotte blomster.
Tak for de pæne mindeord i Dagbladet og på klubbens hjemmeside. Det betyder langt mere end i tror.
En særlig tak skal lyde til Erik og Tage, der hjalp min far det sidste stykke mod fremtiden. Min far ville være glad og stolt over at vide, at hans venner fra klubben hjalp ham på vej.
På familiens vegne,
Kim Hansen

Fotos fra Divisionsløb i Sorø den 23. sept. 2018

Den flotte eftersommersøndag i Sønderskoven blev afsluttet på sørgelig måde ved meddelelsen om, at Henning Hansen var faldet om med hjertestop ude i skoven, og hans liv stod ulykkelig vis ikke til at redde.

I en sådan situation er points, sejre og nederlag fuldstændig ligegyldige.

Men før det kom så vidt, så kunne vi glæde os over en flok glade Køgeløbere på vej ud i skoven.

DSCF3245x  DSCF3246x  DSCF3277x DSCF3247x  DSCF3248x  DSCF3249x  DSCF3251x  DSCF3252x DSCF3253x  DSCF3255x  DSCF3256x  DSCF3258x  DSCF3259x  DSCF3260x  DSCF3261x  DSCF3262x  DSCF3263x  DSCF3264x  DSCF3265x  DSCF3266x  DSCF3267x  DSCF3268x  DSCF3269x  DSCF3270x  DSCF3271x  DSCF3272x  DSCF3273x  DSCF3274x  DSCF3276x  DSCF3279x  DSCF3280x  DSCF3282x

henning

Farvel Henning, og tak for alt det positive som du efterlod.

Vores gode løbekammerat, bestyrelsesmedlem, positive indpisker og uforlignelige materielmand faldt om med hjertestop under divisionsløbet i Sorø Sønderskov den 23. september 2018. 

Selv om der blev ydet en meget stor indsats af tililende førstehjælpere og efterfølgende af professionelle ambulancefolk samt personalet på Slagelse Sygehus, så lykkedes det ikke at redde Hennings liv. Vore tanker går først og fremmest til Hennings hustru, søn, svigerdatter og børnebørn der, efter tabet, nu skal komme videre med et meget tungt savn som byrde.

Klubbens savn er også stort. Henning var på mange måder en samlende skikkelse og utrolig god i rollen som praktisk koordinator. Hans fortid som håndværksmester fornægtede sig aldrig: Henning kendte hele byen som sin egen bukselomme, og kunne med sit venlige og vindende væsen åbne mange døre for klubben.

Køge OK vil gerne udtrykke en særlig tak, til de der hjalp til i skoven samt efterfølgende på stævnepladsen ved at tage vare på især de unge orienteringsløbere, som var tættest på den tragiske hændelse. Også stor tak til de løbere som hjalp til med at fremskaffe den hjælp, som desværre ikke rakte til at redde Hennings liv.

Farvel Henning og tak for alt det positive som du efterlod. Når vi tænker på dig, så vil det altid være med glæde, taknemmelighed og respekt.

Æret være de utallige gode minder om Henning Hansen.

Bestyrelsen, Køge Orienteringsklub

Tage Ebbensgaard, formand

groenne_by

Kom med i byen

Vore flinke løbevenner i OK Roskilde har inviteret os til tre tirsdagsløb i Havdrup,  Folkeparken i Roskilde og i Viby Sj.
OKR skriver:
Vi har igen i år fornøjelsen at invitere løbere fra Køge OK til at deltage i “Din Grønne By” løbene.
I er alle velkomne; det er gratis at deltage, men det kræver at i tilmelder jer.
Tilmelding: Vil du være sikker på, at få den bane du helst vil løbe, så send en tilmelding med oplysning om bane og Sportident nr. til   j.brunstedt@yahoo.co.uk    senest søndag 16/9 kl. 19.
 Hilsen
Janne
 ______________
Klubben håber at rigtig mange Køgeløbere vil benytte det fine tilbud. Klik på linket og se flere oplysninger om de enkelte løb og husk at tilmelde jer til Janne Brunstedt.
Pbv.
Tage

 

sko

Orientering på skoleskemaet

Takket være en imponerende indsat fra Gunnar Grue-Sørensen, er vi nu rigtig godt på vej med vort temmelig ambitiøse projekt med at forsyne skolerne i Køge Kommune med “skolegårdskort” til brug i idrætsundervisningen.

På nuværende tidspunkt er følgende kort færdigtegnet:

 • Borup skole
 • Kirstinedalsskolen
 • Ellebækskolen
 • Skovboskolen
 • Ejby skole
 • Ellemarkskolen (inkl. “skolenærkort i skala 1:4000)
 • Sct. Nicolai skole
 • Vemmedrup skole (inkl. “skolenærkort i skala 1:4000)

Hertil kommer:

 • Holmebæk skole som mangler den sidste færdiggørelse.
 • Hastrup skole som skal tegnes i “skolegårdsskala”. Den findes allerede i skala 1:4000 fra vore sprintløb i området.
 • Asgård skole der har eksisteret som skolekort i “Find Vej” regi i henved 10 år. Dette kort skal revideres.

Tilbage står Søndre skole, Herfølge skole, Alkestrup skole og Højelse skole som indtil nu ikke har ønsket at få tegnet skolegårdskort. Vi må se hvad der sker fremover.